Všechny fotky: Elena Valeriánová
Na skok k sousedům, Bratislava
17. 1. 2023Je polovina měsíce ledna Léta Páně 2023. Za oknem zářivě jiskří sníh, který přikryl všechny nečistoty a zbytky podzimu. A do toho jiskření se pomaloučku polehoučku začínají snášet nové sněhové vločky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
18.1.2023 22:37
V Bratislavě jsem byla před více než 30 léty. Tak jsem potěšená, že jsem se mohla s tebou projít. Skvělé fotky, bezvadný výletní autobus. Určitě sis to užila.
Vlasta Ledlová
18.1.2023 19:03
Několik let jsem do Bratislavy jezdila pravidelně na služební cesty. Většinou jsem se ale z firmy do města kvůli práci vůbec nedostala. Každá návštěva téhle krásky na Dunaji byla veliká radost. Moc děkuji za hezké připomenutí.
Hana Polednová
18.1.2023 18:24
Eleno, to byl nádherný skok k sousedům, i když jste to měli trochu narušené nemocí. Bratislava je krásné město, na Slovensku jsem byla několikrát, ale v Bratislavě jen jednou kdysi dávno. Díky za krásné fotky.
Helena Přibilová
18.1.2023 18:03
Bratislavu jsem navštívila několikrát v době svého mládí, když jsem ještě žila na Moravě. Byli jsme tam i na školním výletě, tehdy se mi líbila plavba po Dunaji. Děkuji za připomenutí tohoto krásného města.
Soňa Prachfeldová
18.1.2023 18:02
Tak to byl krásný výlet i docela dobrodružný v pátek 13. Díky Elenko za nádherné fotky. Krátký výlet, jistě stál zato.
Martina Růžičková
17.1.2023 20:50
Eleno, fotky z Bratislavy mě zaujaly už na FD. Proto mě potěšilo, že si mohu prohlédnout tolik dalších. Jsou jako vždy perfektní. Hezky se mi četl i článek. Děkuji. :-)
Marie Novotná
17.1.2023 20:23
To je nádhera. Připomenulo mi to můj předvánoční pobyt před mnoho lety.Bratislava je nádherná. Děkuji za sdílení.
Eva Mužíková
17.1.2023 18:33
Ten začátek příspěvku se Ti povedl, mám ráda takové obraty.. Fotky luxusní, umíš fotit nejen živé tvorečky a krásy přírody. Přestože já jsem známá tím, že mne architektura budov neláká, v Tvém podání je to i promne lahůdka.
Margita Melegova
17.1.2023 18:23
Michalska brana byl muj oblibeny smer cesty, pred lety tam byla cukrarna v ni prodavali slane budapestanske tycinky, neco jako listove testo se syrem rozplyvali se v puse, dnes je to asi ten Kebab nebo to bylo vedle, uz si to nevybavim.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA