Na skok k sousedům, Bratislava
Všechny fotky: Elena Valeriánová

Na skok k sousedům, Bratislava

17. 1. 2023

Je polovina měsíce ledna Léta Páně 2023. Za oknem zářivě jiskří sníh, který přikryl všechny nečistoty a zbytky podzimu. A do toho jiskření se pomaloučku polehoučku začínají snášet nové sněhové vločky.

cestování Slovensko
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Krásné fotky z krásného města. Bratislava se mi líbí, několikrát jsem tam byla .
Vladislava Dejmková
Eleno, krásné čisté fotky jako vždy. Moc se mi líbí zvláště ty noční a Bratislava se mi líbí také. Byl to dobrý nápad se tam podívat. Už jsem si všimla některých fotografií na foto dne.
Naděžda Špásová
Eli, ty by jsi se měla živit psaním a focením. Taky se můžu pochlubit návštěvou tohoto krásného města. Byli jsme tam v roce 1977, točili jsme tam seriál Ve znamení Merkura a já byla těhotná. Už je to dávno, připomněla jsi mi to svým bezva vyprávěním a super fotkami.
Zuzana Pivcová
Díky, Eli, škoda, že to nemám k našim sousedům také alespoň tak blízko.
Jan Zelenka
Bratislavu znám, jezdil jsem tam služebně, když jsem náměstkoval v jedné tiskárně a kartonážce. Před rozdělením Československa to nebylo moc pěkné město. Dramatický obrat nastal po roce 1990. Úplně rozkvetla a v ulicích, plných kavárniček jsem si připadal jako v nějakém italském městě. Zejména jsem si oblíbil vyhlídkovou kavárnu na mostní věži. Máte moc krásné fotky, paní Valeriánová, je vidět odborník.
Alena Velková
Bezvadný výlet i fotky!
Blanka Lazarová
Eleno, moc hezké fotky. Už jsem tam strašně dlouho nebyla a přitom to mám kousek. Je to ostuda. Ale já to napravím. Už teď se těším.
Alena Tollarová
Ano, Tvoje Bratislava mě pohladila po duši. Zvlášť možná proto, že patřím k menšině, která tam nikdy nebyla a Bratislava je pro ni jedna velká neznámá. Moc Ti ten výlet přeji a věřím, že Tvoje dušička se s těžkým foťákem v rukou tetelila blahem. Krásné fotky jsou toho důkazem a já Ti děkuji, že ses s námi o bratislavské zážitky podělila :)
Dana Puchalská
Eleno, děkuju za moc hezké fotky z města, kterým jsem kdysi pouze projížděla. Změnilo se opravdu k lepšímu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%