Fotografie: Z archivu Taťany Veselé
Své kamarádky bych nevyměnila za nic na světě
19. 1. 2023Ženy a muži, každý jsme rozdílní, a to je na tom to pěkné. Vzájemně se doplňujeme. A i když jsme v partnerském vztahu šťastné, stejně si potřebujeme občas vyhodit z kopýtka. Podobně jako muži.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
21.1.2023 22:39
Je nejen dobré, ale i moudré, že dáváte průchod své potřebě sounáležitosti. Já takovou nikdy neměla, takže teď jsem v pohodě, když mám klid na své zcela soukromé zájmy. Kamarádky z mládí jsou daleko, ale jednou měsíčně se scházíme s bývalými kolegy z práce. To, co nás kdysi trápívalo, bývá zdrojem smíchu a dobré nálady. Ráda se pak vracím ke svému muži, který je stejného ladění jako já.
Marie Seitlová
21.1.2023 16:56
Jste veselá kopa a to je fajn, je třeba občas někam vyrazit ze zaběhaného života. Já mám dlouholeté kamarádky v Piešťanech. Jezdily jsme každý rok na dovolené do zahraničí, nyní už se jen navštěvujeme. Ale není všem dnům konec.
Hana Polednová
21.1.2023 15:28
Mám také svoje kamarádky v Praze i na chalupě a ráda s nima vyrážím kamkoliv, kde je nám dobře. Je to super a k nezaplacení. Přeji, ať máte ještě hodně pravých holčičích mejdanů.
Taťana Veselá
21.1.2023 14:23
za děkuji mělo být srdíčko, ale nevím, proč se něho vyklubal otazník :-(
Taťana Veselá
21.1.2023 14:22
Děkuji moc za vaše příznivé reakce. Dost jsem se obávala, že to bude pro ostatní nezáživné, ale příjemně jste mě překvapili a nabudili, děkuji!! A jdu hltat další vaše příspěvky. Jen fakt zírám, co je skryto za poklady v duších, a možná bychom to někdo ani neodhalili, kdyby nebylo íček ... ;-) jsem ráda, že jste a můžu být s vámi, děkuji ?
Helenka Vambleki
20.1.2023 00:50
Nikde přece není nařízeno, že veškerý čas musíme trávit s manželem nebo rodinou. Tak ať vám ta společná holčičí setkání ještě dlouho obohacují život!
Eva Mužíková
19.1.2023 23:11
Každé setkání které přináší pohodu je určitě skvělé. Já, ač jsem přátelská, nemám problém s komunikací, snad mohu napsat že jsem i oblíbená, přesto vyhledávám samotu.
Alena Velková
19.1.2023 21:23
Nás je taky pět, a často někam vyrážíme - naposledy Karlovy Vary...to by fakt žádný chlap nevydržel :-))
Naděžda Špásová
19.1.2023 14:31
Já mám taky několik letitých kamarádek dvě jsou spolužačky že základky a pak mám dalších pár, které jsou mladší, ale to ničemu nevadí . Hlavně, když je sranda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA