Své kamarádky bych nevyměnila za nic na světě
Fotografie: Z archivu Taťany Veselé

Své kamarádky bych nevyměnila za nic na světě

19. 1. 2023

Ženy a muži, každý jsme rozdílní, a to je na tom to pěkné. Vzájemně se doplňujeme. A i když jsme v partnerském vztahu šťastné, stejně si potřebujeme občas vyhodit z kopýtka. Podobně jako muži.

Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké, myslím si, že jen děvčata v jakémkoliv věku si dovedou užít společné vyražení. Ať máme muže seberaději, jim by to nevyhovovalo. My ve čtyřech takhle jezdíme na pár dní a musím říct, že to nemá chybu. Ať vám nadále tato setkání zpestřují běžný život.
Olga Škopánová
Upřednostňuji dýchánky v soukromí.
Jan Zelenka
Taková setkání mohu jen tiše závidět. Ale pobavila jste mě s Jetřichovicemi. Kdysi dávno jsem se tam měl přiženit. Je to krásný kraj. A na Mariině vyhlídce jsme si s kamarádkou občas i řádně užívali. Bylo to fajn.
Margita Melegova
Zajimavy babinec ale v dobrem, at Vam to jeste dlouho vydrzi a hlavne ve zdravi a pohode.
Marie Měchurová
Taňo, tak to máme hodně společného. Taky je nás pět kamarádek. Co my jsme už toho spolu prožily? V mládí jsme se staraly o děti, teď si užíváme. Bohužel jsme musely naše výjezdy přerušit, jedna z nás se stará o 96letou maminku. Do lázní Mšené se moc těšíme. Děkuju za pochvalu. Tak ať Vám to ještě dlouho vydrží!! Má-li dobrého přítele, máš víc, než on.
Věra Ježková
Bývalo nás pět, z Pedagogické fakulty UK. Věkový rozdíl mezi nejmladší a nejstarší byl víc než dvacet let. Scházely jsme se několikrát ročně v restauraci. Pokaždé jsme si přinesly dárečky. Nebrebentily jsme, nebyly jsme neřízené střely. Klidně jsme si povídaly. Naše setkávání přerušil covid. Psaly jsme si nebo se setkávaly různě v menším počtu. Od konce minulého roku jsme už jen čtyři. Včetně Martiny R. Klid a soukromí potřebuju, ale to se přece nevylučuje s tím, že se občas taky ráda setkám s přáteli.
Miloslava Richterová
Užívejte si i nadále :-)
Marcela Kapounová
Plný počet hvězdiček mělo být...
Jitka Caklová
Ne, nikdy jsem do žádné podobné party nezapadla, ale naštěstí vím proč. Ráda jsem si přečetla, že taková přátelství existují a dík za sdílení. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%