
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Vaříme rychle a jednoduše
11. 1. 2023Začátek kalendářního roku pro mě většinou bývá obdobím, kdy se mi moc vařit nechce. Mlsná mě nehoní, moje chuťové buňky byly uspokojeny během svátků koncem roku. Také výdej energie je díky nepříznivému počasí a rychlému stmívání mnohem menší než obvykle.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
13.1.2023 19:20
Vypadá to náramně a mně by vše určitě moc chutnalo. Leč moje polovička je v jídelníčku silně konzervativní,.. Pošlu článek dceři, která naopak zkouší nové recepty velice ráda. Velice obdivuji perfektní fotky!!!
Jana Šenbergerová
12.1.2023 20:07
Pochutnala jsem si, i když naše chutě jsou trochu jiné. V poslední době jsme obohatili svůj jednoduchý jídelníček o široké nudle nebo halušky se zelím kyselým, nebo modrým, nebo bílým sladkým. Milujeme krémovou polévku z dýně hokaido, cibule a mrkve s kysanou smetanou. Mrkev možno nahradit bramborami nebo batáty. Už dávno netrvám na tom, že všechno musí být podle daného předpisu. Experimentuji, obměňuji a užívám si to.
Blanka Lazarová
12.1.2023 18:50
Vlaďko, už několikrát jsem nakoukla na tvoje kuchařské stránky. A tady bych vyzkoušela gnocchi, palačinky a špagety. Určitě by mi chutnaly i paličky, ale na pomalé pečení nemám nervy a nevěřím si. Díky za inspiraci.
Zuzana Pivcová
12.1.2023 16:09
Podle obrázků jsou to všechno jídla, která bych s chutí snědla a snad ještě vylízala talíř.
Daniela Řeřichová
11.1.2023 21:03
Vlaďko, obdivuji, jak jsi všestranná. Opakuji se, že tvoje fotografie jídla jsou mimořádné. Připravuji podobně těstoviny s dýní a palačinky s brynzou. Ta má u mě stálé místo na klasické halušky se slaninou. Ostatní recepty neznám a jsem trochu líná je vyzkoušet. Ale ráda si počtu i další tvé recepty, jí se i očima. :-)
Elena Valeriánová
11.1.2023 19:59
Vařím samozřejmě z podobných surovin, ale přiznám se, že asi mám jiné chutě. Mám to jako Naďa, z receptů bych si nevybrala. Kyselé zelí a pomeranč? To fakt nevím. V receptu gnocchi se špenátem bych žampiony vyměnila za slaninu. Ale každý máme jiné chutě a to je v pořádku. A dovolím si ještě jednu poznámku: měla jsem kolegu ve fotoklubu, který se zabýval fotografováním jídla a podle něj vím, že to není vůbec snadná disciplína. Dobrou chuť všem.
Helena Přibilová
11.1.2023 19:42
Protože ráda připravuji těstoviny, zaujaly mě recepty na špagety a gnocchi.
Eva Mužíková
11.1.2023 18:59
U mne také vedou kuřecí paličky a fazolový talíř. Krásně zpracované jak je u Tebe zvykem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA