FOTO: Alena Velková
Novoroční předsevzetí aneb Bum a je to!
10. 1. 2023Novoroční předsevzetí jsem si dala poprvé a patrně naposledy asi před čtyřmi lety. Nebylo to klasické předsevzetí typu začnu vařit, vyklidím půdu, zhubnu nebo budu hodná na manžela. Nic takového. Nedávám si nereálné cíle. Já jsem se rozhodla konat dobro.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
10.1.2023 13:29
Aleno, krásné, veselé, originální a splněné předsevzetí. Čekám na další! ☼
Anna Potůčková
10.1.2023 10:56
Článek mě pobavil a vykouzlil úsměvy. Opravdu Pat a Mat! Škoda že už není pořad Neváhej a toč - toto by bylo super video. Já skládací stůl mám, jezdila jsem s ním na psí výstavy a slouží mě na česání psů.
Vlasta Ledlová
10.1.2023 10:31
Aleno máš můj obdiv. I já mám doma několik krabic lega. I kdybych měla tolik trpělivosti jako ty a znovu je poskládala, trvalo by nadšení mých vnuků nejspíš jen pár minut. Možná by to bylo lepší v tom případě, kdyby jim ty kostičky dokázaly z krabic naskákat do mobilu. Ale i tak bych asi musela dojet do Dánska pro munici. Střílet ti moji “staříci” z krabic prostě neumí.
Alena Velková
10.1.2023 10:17
Hani, stůl tam zůstane do jara, dokud se nemůže lítat tolik venku. Pak koupím nějaký skládací.
Alena Velková
10.1.2023 10:14
Soni, já jsem už pár let v důchodu taky, ale pro uplatnění slev budu ještě rok důchodce junior :-))
Jana Kollinová
10.1.2023 10:13
Jste úžasná! Líbí se mi, že se u vás stále něco děje, něco hezkého a pozitivního. Ať Vám to vydrží ještě hodně dlouho. :-)
Alena Tollarová
10.1.2023 08:29
Aleno, smekám! Letadlo a člun měli naši kluci taky. Zbytky lega, které se těžko shánělo, pořád máme v krabici od bot, ale stavět se z něho už moc nedá, špatně drží pohromadě. Fotku ukážu lego-vnukovi.
Hana Práglová
10.1.2023 07:53
Hezký jsem si početla, i se při tom nasmála. Skvělá práce!!!! Radost vnoučat je nade vše. A mám dotaz.. Stůl už tam zůstane?? :) :)
Soňa Prachfeldová
10.1.2023 07:34
Aleno, jsi dobrá, s takovým humorem a elánem, vyřesiš snad každou situaci v rodině. I za pomoci svých rodičů. Helča si tě všimla v Praze a říkala, ta je mladá, ta ještě není íckarského věku. Říkám, no však ty také ne a přesto jsi mezi nás zapadla. Není to o věku. Děkuji, skvělé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA