Z archívu autorky článku
Jezero v místě bývalého královského města
9. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
14.1.2023 18:14
Děkuji za zajímavý článek i hezké fotografie a videa, které přibližují jezero Most a okolní krajinu.
Eva Krausová
13.1.2023 20:27
Evi, rádo se stalo. Zuzko, ano byl to relax, který jsme potřebovali. :-)
Eva Mužíková
11.1.2023 20:08
Evko, článek mi málem unikl a to by mne mrzelo. Nikdy jsem v těchto končinàch nebyla, snad časem? Tak díky za přiblížení.
Eva Krausová
11.1.2023 11:42
Margito M. rádo se stalo. Z Hněvína je krásný výhled na přesunutý kostel s rybníkem a pod Hněvínem je vyhlídka u skály.
Margita Melegova
11.1.2023 10:52
Dekuji, jako bych sla s Vami a Robinem, krasne, uklidnujici fotky a Hnevin, je moje zatim nesplnene prani, snad v lete nam to vyjde.
Eva Krausová
10.1.2023 20:19
Marcelo P. díky. Robin je ušatý rošťák. :-)
Vlasto L. o jezeru Medard jsem toho moc nevěděla - díky za info. Je fajn, že sever Čech se mění k lepšímu.
Vlasta Ledlová
10.1.2023 19:34
Jezero Most je krásné. Obešly jsme ho s Alenou Tollarovou. A stejně tak i jezero Milada. Teď už nám zbývá obejít jen největší umělé jezero Medard u Sokolova. To je sice už napuštěné, ale práce v oblasti plánování a výstavby potřebné infrastruktury jsou teprve v začátcích. Kolem jezera už ale vede cyklostezka v délce 12 km. Na severu Čech tak místo dolů vyrůstají nové krásné rekreační zóny.
Marcela Pivcová
10.1.2023 19:19
Tuto část naší země nějak neznám, důvodem je velká vzdálenost. Alespoň si prohlížím pěkné fotky. Robin je sympaťák!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA