FOTO: Jan Zelenka
Britney slaví narozeniny
9. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
14.1.2023 06:21
Bezvadný článek. Jsem milovnicí psů a mrzí mne, že nemohu psa mít. Prožila jsem si to jednou v životě a lepší kamarádku a parťačku jsem neměla. Gratuluji, že je Britney stále ještě akční.
Zuzana Pivcová
11.1.2023 15:58
Určitě jste to pěkně oslavili, i když komorně. Můžete být oba spokojeni.
Marie Měchurová
10.1.2023 15:59
Miuju zvířata, hlavně kočky. Měli jsme i jednoho pejska- Bakulu. Hodně nám obohatil život. Tak ať Vám Britney zpříjemňuje život ještě hodně dlouho!!
Eva Krausová
10.1.2023 10:16
Užívejte s psí parťačkou každého dne. Mému Robinovi je už 13 let, mám ho až od jeho 11 let. Stárneme oba, ale dokud to jde rádi se projdeme v lese, či jedeme na výlet. Tak vám přeji hodně společné radosti.
Blanka Lazarová
10.1.2023 00:47
Přeji vám oběma ještě hodně radosti a společných chvil. Britney by se našemu Aidymu určitě líbila. Je moc pěkná, obzvlášť na portrétu.
Marie Seitlová
9.1.2023 22:33
Britney, přeji ti vše nejlepší ke krásnému výročí a přeji oběma ještě hodně společných let.
Marcela Pivcová
9.1.2023 21:27
Líbí se mi, když páníček nebo panička oslavují narozeniny svých mazlíčků. Vyjadřují tím, že jejich zvířátko je rovnocenný člen rodiny, kterému patří stejná pozornost jako nám lidem. Naše kočky také s námí oslavovaly svá výročí a když jsme přesné datum neznaly, měly aspoň podle kalendáře svůj svátek. Současná kočičí dvojice je narozena v září, tak slavíme na Václava, kdy dostanou i nějaký dárek. Britney je stále pěkná psí dáma, věřím, že s Vámi bude ještě dlouho. Máte se vzájemně rádi a to vám také oběma prospívá.
Jaroslava Handlová
9.1.2023 20:55
Britney přeji všechno nejlepší k narozeninám a oběma ještě dlouhá léta ve vzájemném souznění.
Jan Zelenka
9.1.2023 20:34
Děvčata, ještě jednou díky za hezké příspěvky. Hanko, já vím, že artróza chce přiměřený pohyb, ale když já nejsem tak aktivní, jako ty. Musím dávat pozor na nemocnou páteř a hlavně srdce. Na jaře bude určitě lépe.
Alena Velková
9.1.2023 19:15
Krásné ...a jak se na fotkách směje...i já vám oběma přeju ještě hodně společné radosti!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA