Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Sláva hrdinovi práce!
8. 1. 2023Jarda odchází do důchodu. Je mu pětasedmdesát, dělal spoustu let navíc, celej život na jednom fleku, v muzeu malebného středočeského města. Odmakal tam přes půl století, najednou ale řekl: „Dost, končím, je nejvyšší čas, už jsem tam pomalu jeden z nejstarších exponátů.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
14.1.2023 14:44
Také jsem vždy chtěla pracovat co nejblíž k bytu,a to se mi splnilo,posledních 30 let jsem žila i pracovala ve stejném baráku...a dělala 38 let jednu profesi.
Zdenka Jírová
10.1.2023 21:05
Ja jsem byla na jednom mistě 40 let a nestězovala jsem si. Potad jsme drlali něvo nobeho, stale jsem se musela nevo ucit, abych mohla dal pracovat v chemicke laboratori. Kde se to zejmena po 89.roce to novinkami jen hemzilo. Neměla jsem nikdy zavažny důbod měnit profesi.
Jiří Dostal
8.1.2023 07:22
:-) Brambory k zapečení se šunkou, hráškem a vejci nejlepší jsou z Francie! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA