Ilustrační foto: Ingimage
Dokonalá šedesátnice? Neexistuje. Kdo se s tím nesmíří, utrápí se
10. 1. 2023Kdyby se žena vyššího věku v současné době začala striktně řídit radami, které se na ní valí ze všech stran, zemřela by do měsíce. Hladem, fyzickým vysílením, psychickým vyčerpáním, depresí ze svého selhání. Z toho, že nedokáže být dokonalá šedesátnice.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
11.2.2023 07:22
Článek ve mně vyvolal vzpomínku....jeden příbuzný mi kdysi řekl....bylo mi 45...že vypadám líp, než v pětatřiceti. Vím, že to tak bylo, ale do té doby jsem si to neuvědomovala. Chodila jsem cvičit, měla jsem koníčky a byla spokojená. To z člověka vyzařuje radost ze života, když dělá, co ho baví. A ta nás omlazuje. No, jak by řekl klasik....dávno již tomu. A že těch posledních téměř dvacet let tak ufrnklo....jako když mávne.
Monika Monca
18.1.2023 16:38
Recept na to, být šťastný, začíná uvědoměním, že lidé, co o vás vypouští soudy, jsou jen cizinci.
Nemají vliv na váš život a nejste jim nic dlužni. Ani ploché břicho, ani věčně dobrou náladu, ani nic jiného.
A ve chvíli, kdy se naučíte žít život podle sebe, nikoli podle toho, co si o vás lidé pomyslí, se přiblížíte k vysněnému štěstí.
Jitka Jurníčková
18.1.2023 09:00
Člověk musí brát sám sebe a život takový, jaký je- to je základ spokojenosti.
Jitka Caklová
16.1.2023 13:54
"Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.", ale pomoci si může každý sám. :-) :-)
Jitka Caklová
15.1.2023 05:46
Zdravím VANDO! Děkuji Ti za názorný příklad, kterým jsi doplnila mé příspěvky a tleskám! Tento Tvůj příspěvek je pro mě přesně tím HOVNEM, do kterého šlapu, který mi nevadí, ale naopak, šlapání v něm mě lépe posouvá k sebepoznání. Bude mě těšit, když budeš ve své skvělé tvorbě pokračovat. Bylo by pro nás obě škoda nepokračovat, když každá, to co máme, máme dané od Boha. :-) :-)
VANDA Blaškovič
14.1.2023 22:54
Bože, božínku, ty nebo Ty se musíš řehtat....:)...:) asi jako my tady, kdo čte poslední komentáře, to fakt není možné...:)..paní Lenko, vypadá to, že do toho Boha nejenom šlape, ale ona se v něm přímo topí...:)...řekla bych, že se to dá léčit studenými střiky...:) uspíšilo by to kýžené dosažení sebepoznání..:)...myslím, že toto chápe a doporučí každý....:)
Jitka Caklová
14.1.2023 21:59
Paní Lenko, v tomto bonmotu je "hovno" metafora řečeného/psaného, které vnímám jako nepříjemné a přesto mě posune víc, než řečené/psané příjemné. Je to nepatrná částečka Boha, kterou má v sobě každý a která mě osobně vede k sebepoznání, díky kterému chápu, proč většina lidí nechápe mě. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA