Babinec, nebo lásky naše bývalé
Ilustrační foto: Pixabay

Babinec, nebo lásky naše bývalé

7. 1. 2023

Každé pondělí se scházíme v malé kavárničce, kde už s námi počítají a vymezí nám hezké místo u okna. Scházíme se babky věkovité a tlacháme. Neříkáme si ovšem babky, a protože se známe už dlouho, říkáme si děvčata, nebo někdy dokonce holky. 

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Také si myslím, že paní Hanka vybrala to pravé téma. A jestli si k příběhům přidá něco aby byly čtivější - proč ne? Já bych asi neuměla víc, než převyprávět co jsem zažila, ale vzpomínání není soudní protokol, aby tam záleželo pouze na skutečnosti jak se udála :-)
Jitka Caklová
Také žiji v čase "Ženy a módy, Prama" a jak se znám, tak bych na babinci s tímto tématem byla jako paní vpravo od řečnice, z důvodu, který jsem napsala níže v 06:23 a 06:48 :-). Ale proti gustu žádný dišputát :-) :-)
Hana Šimková
Já to vím paní Melegová
Margita Melegova
Mate pravdu, asi porad ziju v case ,,Prakticke zeny, Dorky, Burdy,, ale tim jsem se Vas ani nikoho jineho nechtela dotknout.
Hana Šimková
Paní Melegová, já si myslím, že kuchařský a všeumělecký babinec už tu byl. Ano, vzpomínky už třeba nejsou přesné, ale myslím, že to ničemu nevadí. Přece láska je láska i když už jenom ve vzpomínání. O vaření se už píše všude a nemusíme se o něm ještě bavit.
Margita Melegova
Cteni mne pobavilo ale jestli mohu napsat pravdu tak bych dala prednost kucharskemu a vseumelemu babinci, duvod vzpominky se s vekem prikrasluji nebo zvelicuji, ale pravdou je ze jsou potesujici vzpominkou ve stari.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavé povídání. Ráda jsem si článek přečetla. Díky Hani.
Jana Kollinová
Ráda jsem si povídání přečetla a moc se mi líbí nápad vyprávění na střídačku a pouze na pozitivní téma. Těším se na příběh další vypravěčky vašeho babince.
Hana Rypáčková
Babinec je babinec. Málokdo se ale takhle rozpovídá.. Nesnáším drbání přeživších manželů, nám vdovám to přijde divné. Známe je jako šviháky a co dělají doma vědět nechceme. Vzpomínání začíná být v kurzu.
Jitka Caklová
Sice jsem napsala "k mé lítosti", ale spíš by mi bylo líto těch, které by moje nudné vyprávění musely poslouchat :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%