Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Polednová
6.1.2023 22:06
Jendo, každý má nějaký ten smutek a musí se s tím vyrovnat. Ano, právě toto období je pro nás o to smutnější. Takže hlavu vzhůru a koukej nejen do počítače, ale vyhlížej jaro, které už skoro vlastně máme. Není nic lepšího, než si sednout někde na lavičku a dívat se do přírody. Prospěje to duši i očím.
Marie Faldynová
5.1.2023 16:05
Také mám na koho vzpomínat, už rok nežije moje moc dobrá kamarádka, je to smutné, ale hezkých vzpomínek mám spoustu.
Jan Zelenka
4.1.2023 22:05
Milé dámy, ještě jednou vám moc děkuji za příznivé komentáře.
Eva Mužíková
4.1.2023 21:08
Jendo Ty máš dar vypsat své pocity tak, že jim rozumím. Se zapalovaním své svíčky i já ráda počkàm, život přece i přes to že " jedeme" nahoru i dolů, stále stojí za to nevzdávat se.
Soňa Prachfeldová
4.1.2023 13:36
Honzíku, život si takhle s námi hraje. Možná i my jsme mu trochu zamotali hlavu. Tomu našemu. Svíčkou vyjadřujeme svoje vzpomínky na naše milé, svíčkou si útulníme večer a tvoje životní svíce ať hoří ještě dlouho. Tak dlouho, dokud tu máš být. A my budeme rádi s tebou. ♥
Ludmila Černá
4.1.2023 13:24
Honzo, chtěla jsem ti sem něco napsat, ale nějak mi to nejde. Já zapaluju svíčku jednu velkou, ať dobře svíti na cestu. Všem. Nám žijícím i těm, co odešli.
Jana Jurečková
4.1.2023 13:17
Máte pravdu, Vánoce jsou také tichá vzpomínka na naše blízké, kteří už nejsou mezi námi. Já letos vzpomněla i na pána z naší ulice, který zemřel předloni dva dny před Štědrým dnem.
Naděžda Špásová
4.1.2023 12:23
Jendo, i smutek je součástí našeho života, přeji ti, aby ho bylo co nejméně. :-)
Alena Velková
4.1.2023 11:38
Na zapalování vlastní svíčky zapomeňte...máte před sebou spoustu práce...musíte toho ještě spoustu napsat...přeji hodně zdraví a vnitřní pohodu!
Margita Melegova
3.1.2023 21:33
Vanocni cas prinasi i smutne vzpominky, takovy je zivot, ale pred Vami se otevrel dalsi nepopsany rok, nemoc ustupuje, Britney ceka na prochazky, preji at s tou svoji partackou si uzijete jeste mnoho dalsich let.
Načíst starší příspěvky