Lázně Mšené. Právě zde můžete jet díky výhře v naší soutěži.
Poslední soutěže roku 2022: Známe všechny vítěze!
2. 1. 2023Je rozhodnuto. Známe všechny vítěze posledních soutěží roku 2022. Jak to všechno dopadlo? Kteří autoři uspěli při výběru redakce a kteří u čtenářů? Tady jsou výsledky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
12.1.2023 14:21
Děkuji ze srdce za dárky, které mi dnes přišly - ocenění ze dvou soutěží. Moc mne to potěšilo a ještě jednou velice blahopřeji i ostatním výhercům.
Zdenka Jírová
10.1.2023 21:12
Děkuji za darek, ktery mi dnes prisel a gratuluji vsem ostatnim vyhercům.
Jana Šenbergerová
6.1.2023 13:46
Gratuluji všem výhercům a také děkuji všem, kteří reagovali na výzvu a svými příspěvky obohatili nabídku i60.
Lenka Měkotová
6.1.2023 09:02
Gratulujeme vítězkám, děkujeme redakci za zajímavé soutěže a Marie jsme rádi, že se líbí fotky od Sázavy.
Daniela Řeřichová
5.1.2023 17:30
Všem oceněným srdečně gratuluji, a Marušce M. přeji parádní pobyt v lázních. Jistě se pak dočkáme dalšího poutavého článku. :-)
Alena Velková
5.1.2023 11:29
Výherkyním srdečně gratuluji a omlouvám se za špatný počet hvězdiček u článku.
Anna Potůčková
5.1.2023 10:53
Všem výhercům moc gratuluji a totéž také všem kteří se zapojili. Já jsem to tentokrát vzdala a kapitulovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA