Dobré skutky po celý rok
FOTO: Danuše Onderková

Dobré skutky po celý rok

4. 1. 2023

Za svých 10 let prodeje zmrzliny jsem měla nejen příjemné a veselé zážitky, ale také spoustu nálezů. A tak jsem prováděla i malé dobré skutky.

Hodnocení:
(5 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Černá
Jste skvělá. Moc dobře vím jakou má člověk radost, když se mu vrátí zapomenutá věc a jak mu je, když něco ztratí nebo nedej bože ho někdo okrade. Taky jsem měla štěstí na slušné lidi. A vím, že je jich naštěstí víc než těch druhých. Tak ať se vám daří.
Hana Polednová
Danko, ať se i Tobě dobré skutky vrátí. A hodně skvělých zákazníků a méně zapomětlivců přeji i v letošním roce.
Libuše Heulerová
Dančo, krásné radostné čtení....dík...představuju si Tebe s tím Tvým krásným a sympatickým úsměvem....
Jana Jurečková
Já jsem kdysi pracovala na úřadě v oddělení ztrát a nálezů, vím, jak jsou lidé zapomnětliví. Na druhé straně poctiví nálezci. Hezký článek a moc děkuji.
Jindřich Berka
Hlubokou poklonu za vaše skutky. Já blbec před vánocemi vytratil naslouchadla ve vlaku za 30 tisíc. Mailoval jsem, volal jsem dopravce, oslovil i další webové stránky nic. Protože ještě učím a děti by mě nerozuměly pořídil jsem si nové. Tentokrát jen za 20 tisíc. Manželce jsem to raději nehlásil, ale byla by za to slušná dovolená.
Alena Tollarová
Dano, úplně si Tě v tom stánku představuji. Jak vyhlížíš ven a usmíváš se na celý svět. A dobré skutky k Tobě patří.
Dana Kolářová
Jak by bylo fajn, kdyby bylo víc takových, kteří by také rozdali zrníčka dobrých skutků jak Ty. Radostné čtení, Danko.
Alena Švancarová
Moc hezké počtení.To není vychloubání,to jsou příjemné pocity z radosti,že se věcí navrátí do správných rukou.Díky Danuš ,je to hezké.
Danuše Onderková
Děkuji všem za milá a pochvalující slova, já se nechci chválit, ale pokaždé jsem měla příjemný pocit a o ten jsem se s vámi chtěla podělit.
Jana Šenbergerová
Danuško, nic jiného bych od tebe neočekávala. A ten dobrý pocit, který jsi měla, když jsi nalezenou věc předávala, ti ze srdce přeji. Je mnohem cennější než peníze. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%