Ilustrační foto: Ingimage
Zastropování neřestí
2. 1. 2023Asi jako každý z nás, i já jsem přivítal zastropování cen energií. Každá koruna dobrá, zvláště v této nelehké době, a tak jsem se rozhodl, že půjdu ještě dál. Naordinoval jsem si od prvního dne nového roku zastropování svých neřestí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
11.1.2023 11:12
Super. Vezmu si z vás příklad. Zastropuji si večer. Místo brambůrek křížaly. Televizi už jsem dávno vyměnila za rádio. A co se snění týče, mám fakt vztek, když mě něco probudí v nejlepším.
Alena Velková
4.1.2023 18:37
Hezký nápad... Přemýšlela jsem, co bych tak ještě mohla zastropovat u nás doma... Když jsem to řekla manželovi, tak nesouhlasil :-)
Svatava Páleníková
4.1.2023 17:43
Hezky jsem se pobavila. Je to milé zjištění, že nezmizel smysl pro humor.
Lenka Kočandrlová
4.1.2023 15:00
Nic nepřeháním,jedině čtení knih, a to rozhodně nebudu stropovat,alebrž naopak - dokud mi slouží zrak,tak si budu půjčovat knih co nejvíc a budu si v nich ležet až do aleluja !
Marcela Pivcová
4.1.2023 10:48
Díky za Váš vtipný článek, opravdu jsem se pobavila a teď přemýšlím, co bych mohla zastropovat já, abych byla v současné době in. Kouření se mě netýká, alkoholu - tedy červeného vína si dám tak 1deci za týden, což je jistě hluboko pod celostátním průměrem. Kávu většinou dvakrát denně - mohu jeden hrnek ubrat nebo zvolit poloviční množství kávy do hrnečku - ale pak by se to asi už nedalo pít... tudy cesta nevede. Jedině také zastropovat nákupy, především do velkých prodejen, kde výběr zboží přímo láká k nákupu i toho, co právě nepotřebuji. Možná bych mohla zastropovat mobil, třeba každý den jen jeden hovor - nebo dva, nebo tři?... ale to bych se spoustu věcí nedozvěděla, tak to raději vzdávám.
Eva Kopecká
3.1.2023 17:16
Již dávno jsem předběhla dobu. Zastropovala jsem nákupy. Vycházím s jednou menší taškou a omezenou hotovostí v peněžence. Co se nevejde, je nepotřebné, nač nemám, to nekoupím. S sebou zásadně hotovost, nikoli kartu. A ejhle, ono to jde. Všechno jde, když se chce. Je fakt, že uplynulé svátky mi jako vždy nabouraly rozpočet. Dobře mi tak. Příští rok budu trochu prozíravější. Aby se již od ledna na dovču šetřilo a to jistě veseleji. Ne až od února a to určitě nadoraz.
Jana Šenbergerová
2.1.2023 19:58
Držím vám pěsti, ať vytrváte. Mám to mnohem snadnější než vy. Nepiju, nekouřím, nemáchám se ve vaně, kávu si dávám jednou denně a plátek slaniny ještě méně často. A snění si také ponechám v původním rozsahu. Navíc možná zase začnu cvičit, ale zatím jsem s tím nezačala, tak uvidím. Díky za článek. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA