Zastropování neřestí
Ilustrační foto: Ingimage

Zastropování neřestí

2. 1. 2023

Asi jako každý z nás, i já jsem přivítal zastropování cen energií. Každá koruna dobrá, zvláště v této nelehké době, a tak jsem se rozhodl, že půjdu ještě dál. Naordinoval jsem si od prvního dne nového roku zastropování svých neřestí.

Hodnocení:
(4.9 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Tak u nás je to opačně. Více slivovice, méně dřeva do kamen. Ještě trávíme více času pod peřinou, tam máme teploučko. Váš inovativní přístup se mi ale líbí.
Zdenka Soukupová
Antoníne, to je tedy slovo do pranice! Tohle by mě nikdy nenapadlo. Těším se na info, jak to zastropování dodržujete a zvládáte. ☼
Jindřich Berka
Kašlete na stropování. Je to módní slovo, které bude pomíjivé jako jiná. Hlavně se držte svých zvyků, vzpomínejte, sněte, ale nezapomeňte, že žijete právě teď!!! Jindra
Miloslava Richterová
:-) povedlo se Vám to.
Hana Šimková
Tak humor v novém roce vždy potěší a napsal jste to velmi hezky, jenom doufám, že nás ten humor nepřejde až budeme muset zastropovat věci další.
Soňa Prachfeldová
Prima. Bude v domácím rozpočtu schodek menší?
Helena Štěpánková
Pane Vácho, povedený článek. Tak hlavně držím palce, aby vám to zastropování v průběhu roku nedělalo potíže :-).
Taťana Veselá
Nádhera, moc pěkné :-)
Jitka Caklová
:-) :-) :-) A tak to má být, také jsem začala u sebe. Humor byl, je a věřím, že dál bude léčivý :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%