Úvodní foto z www.rlax.cz
Krakonoš (a já)
29. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.12.2022 18:18
Pohádku jsem viděla, nebyla špatná.... Já jsem byla několikrát v Harrachově na slavnosti vítání Krakonoše, Zaujal mne nejen nádherný Pán hor, ale i čerti. Ti byli krom kousku kožešiny obtočené kolem černým krémem namazaného těla, lyžařských bot a řetězů, nahatí.
Blanka Lazarová
29.12.2022 17:18
Vlaďko, pěkné vyprávění a vzpomínky z dětství. Pohádka mi unikla, ale nahrála jsem si ji, tak se mám na co ještě těšit. :-)
Věra Ježková
29.12.2022 16:22
Vlaďko, hezké vzpomínky. Já jsem jako malá znala od rodičů a prarodičů dřív jméno Rýbrcoul než Krakonoš. Krkonošské pohádky se mi moc líbily, ostatní jsem neviděla.
Alena Švancarová
29.12.2022 13:08
Mám ráda Krkonoše.Pohádku jsem neviděla,ale ona se opět objeví a pak se se zájmem podívám.Hezké vyprávění.
Marie Seitlová
29.12.2022 09:59
Vlaďko, pěkné vzpomínky z tvého dětství. Nová pohádka se mi také moc líbila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA