Můj zážitek roku: Znovu jsem se narodila
Ilustrační foto: Pixabay

Můj zážitek roku: Znovu jsem se narodila

28. 12. 2022

Vždy jsem byla pyšná na to, že i když jsem zůstala sama (manžel zemřel před sedmi lety a tři roky po něm zahynul mladší syn při dopravní nehodě), nejsem osamělá a jsem absolutně soběstačná fyzicky i finančně. 

Můj příběh Zážitek roku 2022
Hodnocení:
(5.1 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Měla jste neuvěřitelné štěstí. Držím palce!!!
Jana Kollinová
Konec dobrý, všechno dobré! :-) V obdobné situaci jsem se letos také ocitla a popsala v příběhu "Nezištná pomoc. Splněný sen nejen osamělých seniorů". Je až k neuvěření, že i moje milovaná Čikina, na kterou jsem myslela celé dny na LDN, mě přivítala po dvou měsících nepřítomnosti jako bych si odskočila jen vynést odpadky. Zato k sousedce, která celou dobu a chodí jednou denně venčit dodnes, se lísá. Pěkná vděčnost po jedenácti letech našeho krásného soužití. Paní Ladislavo, přeji Vám ještě mnoho dalších báječných dnů s pejskem, ve zdraví a pohodě. :-)
Martina Růžičková
To byl ošklivý zážitek. Naštěstí s dobrým koncem. Přeji vám, aby na hlasivku zabralo cvičení a žádný zákrok nebyl potřeba. Také hodně zdraví a štěstí v novém roce.
Naděžda Špásová
Tak tohle bych zažít nechtěla. Přeji hodně štěstí a zdraví. :-)
Zuzana Pivcová
O ničem podobném jsem nikdy neslyšela, ale velice Vám fandím, jak jste to zvládla. Je dobře, že máte tak báječného syna a sousedy.
Soňa Prachfeldová
Vše jste překonala hlavně díky sousedům, že jste se dostala urychleně do výborné lékařské péče. A teď už jen dobré zotavení a Betynka je jistě pořád váš mazel. Přeji hodně zdraví.
Margita Melegova
Cetla jsem s velkym zaujetim, vypadalo to jde o pohodovy pribeh, velice mne zaskocila ta nemoc, ale konec dobry vsechno dobre, zijete a to je dulezite, fenecka pravdepodobne prosla stresovou situaci kdyz zustala u sousedu a potom se synem, ale je s Vami, preji at obe prozivate jeste hodne radosti ze spolecneho zivota.
Lenka Kočandrlová
To je dobře,že jste to všechno zvládla a je vám zase do zpěvu...Ti pejskové jsou pěkné mršky,tohle zažila moje švagrová se svými psíky,a také ji to dost mrzelo : zvykli si hned na jiného páníčka a na ni skoro zapomněli. Co se týče těch vlivů léků - to je děs,já raději nic neberu,ty léky na tlak jsou extra zrádné - manžel se po nich začal dusit a taky musel s nimi přestat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%