FOTO: Pikwizard
Opravdový zážitek
30. 12. 2022O tom, že miluju svojí velkou rodinu, není pochyb. A také není pochyb o tom, že všichni její členové oceňují moji častou pomoc a vždycky mi pěkně poděkují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.1.2023 01:51
Díky za výborný článek, moc mi připomenul moje mnohé dřívější adrelinové příhody s některými mladšími vnoučátky ♥
Marie Měchurová
30.12.2022 18:50
Nás je jen dvanáct, ale na každé Vánoce se moc těším. Dnes se všichni rozjeli do svých domovů - to je pohoda.
Soňa Prachfeldová
30.12.2022 15:30
Při čtení jsem doufala, že je to jen sen, z kterého se s úlevou probudíte. Není to tak, já bych to nedala. Přijdete jistě Aleno do nebe :-)
Hana Šimková
30.12.2022 15:19
Když si na sebe necháte navalit tolik práce a nikdo Vám nepomůže, tak to je opravdu děsné
Zdenka Soukupová
30.12.2022 14:05
Aleno, tak se mi zdá, že jsme některé svátky strávily spolu. Jen na ty hořící šaty od svíčky si nevzpomínám. Já vím, že to ve skutečnosti bývá náročné, ale když se to čte, je to ohromná legrace. Díky.
Jan Zelenka
30.12.2022 12:20
Vánoce přímo dramatické. Takové jsem bohudík nikdy nezažil. Ale moc hezky napsáno.
Blanka Lazarová
30.12.2022 11:18
Bezva vánoční příběh. Jako film dobrý, ale jako herečka bych tu roli asi nedala. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA