Vánoce s kočkou
FOTO: Jan Raška

Vánoce s kočkou

25. 12. 2022

Kdybych tento text psal před třiceti lety, mohl by mít třeba lehce erotický nádech. Jenže ve svém věku a v chomoutu manželském si už nemohu dovolit popisovat zážitek s kočkou dvounohou, a tak to bude o té čtyřnohé. Tedy žádný sexy příběh, ani velká senzace…

domácí mazlíčci kočka Vánoce
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Honzo, pěkný příběh, pro vánoce jak stvořený. A to jméno je úžasný. Tak se mějte všichni vespolek pohodově, v novém roce i těch dalších.
Marie Seitlová
Krásný příběh. I mi jsme měli Vánoce společně s miláčky, 2 kocouři, Oskárek a Šedík, dvě fenky, Meja a Sára. Dárečky byly pod stromečkem i pro ně.
Irena Mertová
Dojemný příběh, hezky si užívejte svátků! Ale stejně by mne zajímalo - jak jste přišli zrovna na takové jméno? :-)
Libuše Heulerová
Hanzo, zažili jsme podobný příběh s naší Betynkou, která mám ještě k tomu přinesla domů 5 koťátek. Tak teď máme Betynku, Bertíka a ještě synáčka Karlíka. Přeji Vám hodně radosti s kočičkami,,,jsou prostě "boží".
Jarmila Komberec Jakubcová
Honzo přeji hodně radosti s kočičkou.
Věra Ježková
Honzo, sladkobolný příběh, krásná kočička. Ať se vám všem, lidem i zvířátkům, dobře daří. :-) Já letošní Vánoce trávím bez kočičky a jejího páníčka, v covidové karanténě. Ale snad je budu moct už brzy navštívit.
Elena Valeriánová
Moc pěkný, takový vánoční příběh o lidech s dobrým srdcem. Když jsem dočetla ke jménu - srdečně jsem se zasmála, krásné jméno a to bez úvozovek. Našemu malému voříškovi jsme dali jméno po vlčákovi z televizního seriálu - Komisař Rex. Takže pro taková jména mám slabost. Zbytek vánočních svátků ať je u Vás naladěný na pohodovou notu a do nového roku hodně štěstí.
Helenka Vambleki
Kočičí táto, to je krásný a dojemný příběh, hodný následování :-)
Soňa Prachfeldová
Říkám pořád, kdo má rád zvířátka, má rád lidi. Naše zvířena mě provází celý život. Nepochybuji, ze vaši miláčci se u vás mají královsky. Hodně láskyplné pospolitosti :-)
Margita Melegova
Pribeh s peknym zaverem, hodne stesti kocicce i panickum v Novem roce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%