FOTO: Jan Raška
Vánoce s kočkou
25. 12. 2022Kdybych tento text psal před třiceti lety, mohl by mít třeba lehce erotický nádech. Jenže ve svém věku a v chomoutu manželském si už nemohu dovolit popisovat zážitek s kočkou dvounohou, a tak to bude o té čtyřnohé. Tedy žádný sexy příběh, ani velká senzace…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
26.12.2022 10:07
Honzo, pěkný příběh, pro vánoce jak stvořený. A to jméno je úžasný. Tak se mějte všichni vespolek pohodově, v novém roce i těch dalších.
Marie Seitlová
26.12.2022 10:07
Krásný příběh. I mi jsme měli Vánoce společně s miláčky, 2 kocouři, Oskárek a Šedík, dvě fenky, Meja a Sára. Dárečky byly pod stromečkem i pro ně.
Irena Mertová
26.12.2022 09:27
Dojemný příběh, hezky si užívejte svátků! Ale stejně by mne zajímalo - jak jste přišli zrovna na takové jméno? :-)
Libuše Heulerová
26.12.2022 09:18
Hanzo, zažili jsme podobný příběh s naší Betynkou, která mám ještě k tomu přinesla domů 5 koťátek. Tak teď máme Betynku, Bertíka a ještě synáčka Karlíka. Přeji Vám hodně radosti s kočičkami,,,jsou prostě "boží".
Věra Ježková
26.12.2022 08:40
Honzo, sladkobolný příběh, krásná kočička. Ať se vám všem, lidem i zvířátkům, dobře daří. :-) Já letošní Vánoce trávím bez kočičky a jejího páníčka, v covidové karanténě. Ale snad je budu moct už brzy navštívit.
Elena Valeriánová
26.12.2022 08:37
Moc pěkný, takový vánoční příběh o lidech s dobrým srdcem. Když jsem dočetla ke jménu - srdečně jsem se zasmála, krásné jméno a to bez úvozovek. Našemu malému voříškovi jsme dali jméno po vlčákovi z televizního seriálu - Komisař Rex. Takže pro taková jména mám slabost.
Zbytek vánočních svátků ať je u Vás naladěný na pohodovou notu a do nového roku hodně štěstí.
Soňa Prachfeldová
26.12.2022 07:59
Říkám pořád, kdo má rád zvířátka, má rád lidi. Naše zvířena mě provází celý život. Nepochybuji, ze vaši miláčci se u vás mají královsky. Hodně láskyplné pospolitosti :-)
Margita Melegova
26.12.2022 07:57
Pribeh s peknym zaverem, hodne stesti kocicce i panickum v Novem roce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA