FOTO: Jan Zelenka
Nostalgické rozjímání na louce nad městem
26. 12. 2022Docela normální den. Na louce nad městem je ticho. Až posvátné. Smráká se. Jen na západě obloha z posledních sil žhne pastelovými barvami. Oranžová, šedomodrá, žlutá. Jsou roztažené do šířky. Působivá kulisa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
27.12.2022 16:03
Hezké rozjímání, stáří mě pěkně štve. Hlavně nám oběma přeju zmizení našich dýchacích problémů, už mě to docela zmáhá. Přeji hodně zdraví do roku 2023.
Soňa Prachfeldová
27.12.2022 15:12
Co k tomu říct? Zřejmě občas nás takové, či onaké úvahy napadají dost často. Jenže nic se nezmění, čas dál plyne jako splašený, občas člověk musí různé myšlenky v hlavě nechat jen prolétnout a moc nad nimi nepřemítat. Honzo, hodně zdravíčka přeji.
Jana Šenbergerová
27.12.2022 14:38
Vánoce jsou za námi a já si konečně mohla přečíst, jak jste před nimi rozjímal na louce nad městem. Sedím si tu pěkně v teple a klidu, jen čas letí jako splašený kůň. Ale to určitě dělal vždycky, jen našemu mládí jeho let tolik nevadil, naopak někdy se doslova vlekl. Přeji vám, ať srovná svůj krok s vaším a dá vám tak ještě mnoho příležitostí k rozjímání nad krásami světa.
Jana Jurečková
26.12.2022 20:51
Docela krásný, romantický příběh. Na louce za městem je ticho. Umím si představit, jak si ho užíváte. Ani nevíte, jak moc mě Váš článek zaujal a potěšil. Diky moc.
Alena Švancarová
26.12.2022 18:30
Tohle je hezké rozjímání,žádný smutek z něho nečiší a to se mi líbí.
Libuše Křapová
26.12.2022 18:26
Honzo, hezké bilancování. Vzpomínání na to, co bylo - hezké i horší vzpomínky. Život. Bylo a už není. Ještě nás ale všechny něco čeká, i když určitě nebude všechno jen dobré. Ale také určitě nás všechny čeká i něco hezkého. Těšme se na to :-)
Marcela Pivcová
26.12.2022 17:58
Pane Jendo, také i já děkuji za Vaše krásné podvečerní rozjímání. Myslím, že i docela normální den se může změnit v neobyčejný, třeba stačí slovo dobrého, milého člověka nebo pohled zvířecího kamaráda... Přeji Vám ještě mnoho a mnoho krásných, třeba normálních dnů. Ať se Vám ještě po léta pletou nejen poslední číslovky přicházejících roků, ale i ta další číslovka - ta předposlední dvojka. Ať Vás Múzy ještě dlouho navštěvují a Vaše kamarádka Britney ještě dlouho láká k procházkám a dává Vám pocit radosti a klidu.
Jana Kollinová
26.12.2022 17:44
Pane Zelenko, zajímavě psaná reportáž jednoho dne. Čtu a vnímám klid, nostalgii i onu stopu Poutníka, který Vás neopouští.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA