FOTO: Lenka Měkotová
Vánoce, na které se nezapomíná
23. 12. 2022V mé paměti nejvíce utkvělo kouzlo Vánoc roku 1978. V té době jsem studovala v Praze. Na škole jsem se seznámila s Vlaďkou z Jablonce a hned jsme si padly do oka, prostě stejná krevní skupina.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.12.2022 06:36
Moc krásné vzpomínání a vždy mám radost, když tu radost mají mnou obdarovaní. Díky za tento skvělý článek.
Lenka Měkotová
26.12.2022 08:57
Dano, Evo, Margito, Libuše, Soňo a Danielo děkuji moc za hezká slova. Potěšilo mě, že se Vám článek líbil. Přeji, aby rok 2023 pro Vás byl plný lásky a pohody a abychom ho všichni prožili ve zdraví a míru.
Daniela Řeřichová
26.12.2022 00:07
Milá paní Lenko, nejen, že obdivuji Vaše fotografie, ale nyní i Váš článek. Při jeho čtení mi vhrkly slzy do očí. To, co jste musela vykonat, abyste udělala své nejbližší šťastnými, je hodno velké úcty. Radost z obdarování je mnohonásobná. Přeji Vám dobrý, zdravý a mírumilovný rok 2023.
Soňa Prachfeldová
25.12.2022 19:01
Je to hezké vzpomínání, tehdy jsme se museli sami přičinit, aby byly nějaké penízky. A za ně udělat radost blízkými, je krásný pocit.
Libuše Heulerová
24.12.2022 08:43
Udělat někomu dárkem radost...je větší radost, než něco dostat!!! Díky za článek.
Eva Kopecká
23.12.2022 23:01
Nejhezčí zážitky jsou ty, kdy druhým uděláme radost. Nejen o Vánocích...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA