Ilustrační foto: Ingimage
Marcela (61 let): Silvestra jsem nesnášela, nakonec mi změnil život
30. 12. 2022Jsem dvakrát rozvedená a přiznávám, beru to jako své selhání. Vím, že v dnešní době se rozvádí kdekdo, ale pro mě je slovo rozvedená něco, co se mi u své osoby nelíbí. Smířila jsem se ale s tím, že se už toho výrazu nezbavím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
4.1.2023 20:48
Tak nakukuji, jestli se zde objeví informace o silvestrovském setkání.... Jestli nastal ve vztahu byť malý " posun", přeji aby Vám další dny přinesly hodné hezkých zážitků.
Lenka Kočandrlová
2.1.2023 15:35
Je to bezva si najít přítele,ač na stará kolena ! Dokud vás to bude bavit,tak si povídejte a procházejte se, co už by měl člověk víc užít ze života,než přátelství.
Jindřich Berka
30.12.2022 09:13
Bože, ty představy a nuda.... Dvakrát rozvedený je cejch. Bohužel většinou se za tím pořád dokola schovává neschopnost muže či ženy žít v páru! Nakonec sama vidíte, že to jde. Já vám moc přeji. Hlavní je jít kompromis a něco proto udělat. Hlavně pro člověka s kterým je vám dobře. Za to to stojí. My je víc podle mě než já. Já jsem mimo mísu. Neumím žít sám, tak se snažím, pořád učím a své slabiny tlumím, co se dá. Jindra
Anna Potůčková
30.12.2022 07:41
Tak toto je moc hezký příběh ze života. Byli jste oba na správném místě ve správný čas. Držím pěsti a moc Vám přeji aby se Váš vztah prohluboval a oběma Vám přeji hodně zdraví, štěstí i té lásky a necht Vám Nový rok přinese jen samé radosti, klid a pohodu!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA