Všechny fotografie: Eva Pokormá
Třebíč osvětlená vlídnými tvářemi
16. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
19.12.2022 16:35
Tak to musel být opravdu kouzelný zážitek. Díky za hezký článek a fotky, které přiblížily tu pěknou atmosféru.
Jana Šenbergerová
18.12.2022 16:44
Moc hezké čtení o městě, které se mi líbilo i před lety v létě na rodinném srazu. Dnes víc než kdykoliv předtím je dobré vědět, že lidství v nás stále žije.
Soňa Prachfeldová
17.12.2022 20:07
Milé povídání o hezkém nazdobeném městě, s milými lidmi, jak je hned člověku dobře.
Helena Přibilová
17.12.2022 19:11
Děkuji za hezký článek. Třebíč jsem navštívila před lety a mezi jejími památkami mě nejvíce zaujala zachovalá židovská čtvrť a zejména překrásná synagoga.
Jan Zelenka
17.12.2022 10:35
Do Třebíče jsem jezdil na Nezvalovy oslavy, ale to už je 60 let. Je to hezké město. Zvlášť, když je takto nazdobené.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.12.2022 00:15
Děkuji za připomenutí krásné Třebíče. Byla jsem v červenci s naší expedicí, kterou každoročně pořádáme a jeden ze čtyř dnů byl věnován Třebíči, hlavně její židovské čtvrti a dalším památkám.
Daniela Řeřichová
16.12.2022 21:17
Děkuji za milou připomínku krásné Třebíče. Jezdívala jsem tam v květnu na veletrh muzeí pořádaný Asociací a Muzeem Vysočiny. Jistě jste tam byli. Sídlí v bývalém benediktinském klášteře a je proslulé expozicí betlémů, dýmek a moravských vltavínů. Škoda, že si letos vánoční západomoravskou metropoli musím nechat ujít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA