Jak šetřím energii?
FOTO: Marie Ženatová

Jak šetřím energii?

18. 12. 2022
Můj příběh Podzimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Krásný a zajímavý článek. Žijete skromně, ale krásně. I já žijí sama a musím šetřit, pokud si chci něco dovolit. Je třeba být optimista.
Miloslava Richterová
Děkuji Vám, přeji hodně zdraví a radosti :-)
Daniela Řeřichová
Milá paní Marie, děkuji za Váš článek. Stejně jako Vaše předešlé příspěvky mě nabíjí pozitivní energií. Přestože žijete materiálně skromně, dokážete prožívat radost ze své rodiny, krajiny, sousedských vztahů. Také navštěvuji své bývalé kolegyně, které bohužel nemohou dožít ve svém domově. O to víc jsem vděčna za dar soběstačnosti a možnosti být někde užitečná. Přeji Vám požehnané Vánoce.
Jan Zelenka
Hezky napsané. Žijeme, jak se dá. Co nám zbývá. Spíš, než drahota, energie, mi vadí špatný zdravotní stav. S ostatním se nějak srovnávám.
Marie Ženatová
Moje milé, děkuji vám za dobrá slova. Pro paní Marii. M. - bohužel já jsem ranní ptáče - brzy večer úplně s energií končím. Byla bych raději kdybych to měla naopak - ale asi se mi to už nepodaří změnit. A pro paní Janu K. - to víte, že jedoucí pluh zase nahrne sníh zpět - ale tak to mají všichni. Takže vždy alespoň znovu odhodím menší průchozí chodníkovou cestičku*
Blanka Lazarová
Paní Marie , moc pěkně jste to napsala. Je třeba nebrblat, ale žít. A třeba i skromně můžeme mít pohodu.
Jana Kollinová
Podobně skromně přesto pohodově žije mnoho singl seniorek, vím o čem to je. Snad Vám kolem jedoucí pluh nenahrnul zpět sníh, který jste si odklidila? :-)
Marie Měchurová
Paní Marie, Váš milý článek se mi moc líbí. Máme to podobně. Ještě šetříme tím, že ráno vstáváme až po osmé hodině. Když je ráno mráz jsme ještě v posteli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%