Ilustrační foto: Pixabay
Žena Bohyně
16. 12. 2022Dámy, přiznejme si to: která z nás by si nechtěla alespoň občas připadat svůdně a přitažlivě jako Bohyně? Nejen v očích mužů, ale i sama sobě pro radost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
16.12.2022 08:33
Pobavilo mne to, při cvičení jedné oblasti těla se často zraní jiná část...
Magda Škodová
16.12.2022 08:29
Přidala bych se k paní Tulejové - tak ráda bych byla tlustá a zdravá než jak jsem teď - hubená (říká se tomu kost a kůže a té kůže je na dvě těla) a nemocná. Ale je fakt, že když jsem onemocněla, bylo z čeho brát... Děsím se toho, že se nemoc znovu rozjede a hubnout nebude z čeho. Takže pár kil navíc, a zvlášť u nás starších, opravdu není k zahození.
Vladislava Dejmková
16.12.2022 07:25
Tyto pokusy už jsem dávno vzdala. Jsem jaká jsem. Vlastně jsem nikdy nechtěla být bohyně. Ale neznamená to, že se o své tělo a vzhled nestarám. Občas si i zacvičím, dopřeji mu masáž, příjemnou koupel. Myslím si, že nejlépe vypadám, když jsem v pohodě. Toho si i manžel někdy všimne.
Libuše Křapová
16.12.2022 07:10
:-) Zkouším zhubnout v pase také. Už několik let. :-) potěšilo mne (přiznávám, že je to trochu zlomyslné, ale upřímné), že mají v této činnosti i jiné ženy stejné úspěchy, jako já. Jsme prostě bohyně :-)
Dana Puchalská
16.12.2022 05:57
Děkuju za článek, který je vtipný. Při čtení jsem si vzpomněla na jednu ,,pekelnou" pomůcku na domácí cvičení. Vlastně ony byly dvě. Jedna byla jakási kovová točna a druhá kolečko s držadly po straně. Mívali jsme to doma. Po cca měsíci se obě ocitly někde ve skříni.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA