Ilustrační foto: Pexels
Jak okamžik nepozornosti dovede změnit život
11. 12. 2022Dovolte, abych se představila. Za rok a půl mi bude 90 let. Bydlím sama ve 4. poschodí činžovního domu. Mám pronajatou zahradu v zahrádkářské kolonii a pěstování ovoce a zeleniny je můj velký koníček.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
11.12.2022 15:03
Přeji aby jste se brzy uzdravila a pěkné Vánoce. Kotník se zahojí a po zimě si opět budete užívat zahrádku.
Anna Potůčková
11.12.2022 15:00
Přeji Vám brzké zhojení kotníku, hodně zdraví, hezký adventní čas a moc hezké Vánoční svátky!
Soňa Prachfeldová
11.12.2022 13:05
Paní Evo váš život je bohatý, přeji vám zdárně zahojený kotník, krásný advent a mnoho zdraví.
zdenka štruncová
11.12.2022 12:23
Hezkou adveni neděli.Jsem nyni v Německu staram se o pani 91let.Chtela by si vše dělat sama,ale nezvlada to.Je zbrkla a ubližuje tim sama sobě.Budu tady přez vanoce,už ted se mě styska.Brzke uzdraveni přeji a krasn vanoce.Zdena
Miloslava Richterová
11.12.2022 12:08
Zdravím a obdivuji Vás. Hlavně kotník v klidu vyléčit, nic neuspěchat, pak se to vrací. Přeji Vám hodně zdravíčka a štěstí. Zase bude jaro na zahrádce :-)
Olga Škopánová
11.12.2022 10:58
Mě se něco podobného stalo na schodech uklouzla jsem, spadla a byly z toho utržené vazy v kotníku, sádra a rehabilitace. Sestřička na rahabilitaci mi řekla, že dobré je chodit po balančním povrchu. Tak teď občas přešlapuji na plastovém půlmíči.
Jitka Hašková
11.12.2022 10:32
Evo, jste obdivuhodná žena. Určitě budete mít Vánoce krásné, i když v sedě. Vždyť máte děti, které se postarají, jak jste napsala. Noha se zahojí. Jednou mi jedna kamarádka, když upadla na schodech a nemohla chodit, že úraz člověku říká, že měl zpomalit. Když se mi něco takového stane, tak si na to vždycky vzpomenu. Hodně zdraví a štěstí v novém roce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA