FOTO: poskytnuto z archivu Oldřicha Čepelky
Třiatřicátý kilometr aneb Když nemůžeš, tak přidej
9. 12. 2022Třiatřicátý kilometr? To je auto o dvě kila benzínu lehčí. Člověk taky tak. Ale o dvě kila vody. Když běží a nefláká se.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
29.12.2022 20:23
Klobouk dolů. Máte můj obdiv. Delší běhy jsem nikdy kromě 1 km (2,52) nedal. Potřebuji sprint, rychlost na dvou krocích, míček, míč a potom tvrdý smeč nebo kop. Gól, bod a výhru. Bojuji i umělým kolenním kloubem, chodím 20 km, ale běh už bez míče neumím. Ať vám to běhá. Bavte se a překonávejte se. Bude odměna. Nohy vás určitě bolí, ale pořád fungují! O tom to je. Porazit stařeckou lenost, tak to vidím já. Podle sebe soudím tebe. Jindra
Blanka Lazarová
13.12.2022 23:39
Libo, našla jsem to ve svém tréninkovém deníku, autora už neznám, je to mooooc let.
Martin Vrba
13.12.2022 17:30
12.12.2022 21:36 Tak už konečně chápu ten význam slova BĚHNA. 13.12.2022 16:08 V sexu to neplatí, ale jen sexem přece nežijeme, můžeme se třeba vyznamenat ve sběru starého papírů a chránit tak planetu a o to dnes více jde - myslet celospolečensky a ne jen sobecky. Tak to dnes uspokojí zajíčka a snad to pochopí i babička. Tak to byl návod, jak to okecat, když už to nestartuje. :)
Blanka Lazarová
12.12.2022 21:36
" Ten, kdo se ptá, proč běháš, sám nikdy neběhal. Ten, kdo se ptá, proč miluješ, sám nikdy nemiloval. Jen běžci a milenci vědí proč, ale nejsou sto své vnitřní pocity popsat těm, kdo stojí mimo."
Věra Lišková
11.12.2022 11:14
Mistrně jste běh popsal, ale v našem věku již tělu násilí dobře nedělá.
Daniela Řeřichová
9.12.2022 21:01
Článek je skvělý a Vaše odhodlání také. Mám respekt před lidmi, kteří nevzdávají! A nejen ve sportu. Držím palce dál. :-)
Margita Melegova
9.12.2022 20:46
Obdivuji a v dobrem zavidim, jste pro tento druh sportu zapaleny, at Vam ten elan vydrzi jeste hodne dlouho, preji uprimne jeste pokoreni dalsi mety.
Jitka Caklová
9.12.2022 20:40
Pane Čepelko, můj obdiv nemáte, já takto vylíčenému sportu nefandím a s čím nemám vlastní zkušenost, to neumím ocenit. S tělem si má člověk rozumět a ne ho štvát do bezvědomí. Za Zátopkovo okřídlené, "Když nemůžeš, tak přidej!", jsem málem zaplatila životem a to jsem nikdy nesportovala. Jednou stačilo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA