Moje vánoční pečení
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Moje vánoční pečení

9. 12. 2022

Už více jak 50 roků peču na Vánoce stejné druhy cukroví, jsem v tom docela konzervativní. Sešit s recepty jsem si založila hned po nástupu do zaměstnání, je nadepsaný ještě mým dívčím jménem.

gastronomie Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
zdenka štruncová
take vlastnim stare posbirane recepty i hrenčky moc si jich važim
Soňa Prachfeldová
Maruško, hned bych si dala od tebe ke kávě. Ráda ochutnavám od druhých, teď budeme mít takovou ochutnávací přehlídku u nás po tělocviku. Také mám salatový sešit receptů a v něm i plno papírků s recepty.
Miloslava Richterová
Všechno je to pěkné. Já jsem letos péci nechtěla, ale stejně jsem upekla. Tak alespoň Vaše nepečené Hromádky ještě přidám :-)
Eva Braunová
Máte to cukroví krásné.Už jsem sešit několikrát přepisovala, abych zrušila recepty,které se mi nezdají dobré.Několik receptů opakuji každý rok a ještě si k tomu přidám nějaký nový.Každý rok jsem dělala 15-20 druhů a letos už jen dva druhy pečeného cukroví a jeden nepečený.Ale obdivuju,že děláte stále stejné druhy.
Jana Šenbergerová
Každý rok si slibuji, že nic neupeču, ale nakonec neodolám a také vytáhnu své letité recepty. Věřím, že si na vašem cukroví všichni pochutnají. Přeji vám k němu příjemnou sváteční pohodu.
Jan Zelenka
No jo, tohle vše znám. Maminka byla vynikající kuchařka a já jí často pomáhal. Váš článek mi přinesl dávné vzpomínky. Já dnes sám pro sebe nic nepeču, jen vařím. Pokud něco na Vánoce přinese dcera, která také dobře peče, budu rád.
Zdenka Soukupová
Maruško, víš, co mi na tom Tvém cukroví nejvíc vadí? Že si nemůžu sáhnout na talířek a od každého ochutnat! Máš to všechno moc hezké.
Alena Švancarová
Moje maminka pekla celý život jen 4 druhy cukroví.A její pracny citím dodnes.Máte pěkné cukroví a hlavně je dělané s láskou pro všechny a to je to hlavní.Hezké vánoce.
Blanka Lazarová
Pečení zdar, voní to až sem , jak napsala Daniela. Pro mě je teď ještě moc brzy. Asi by to nevydrželo neb bychom to snědli. :-)
Naděžda Špásová
Jsem na tom stejně, recepty mám spoustu let, jeden nový k tomu každý rok přibude, dneska ještě dvě nepečená těsta a mám hotovo. Zdobit pomohla dcera. Přeji tobě a rodině krásné Vánoce a štěstí a zdraví do nového roku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%