Pozvánka na prohlídku Broumovského kláštera
Nádvoří Broumovského kláštera. Všechny fotografie: Libuše Heulerová

Pozvánka na prohlídku Broumovského kláštera

5. 12. 2022

Nedávno jsem navštívili Broumovský klášter a přilehlé zahrady. Byla jsem nadšená, a tak se chci s Vámi o to podělit prostřednictvím fotografií.

Česko památky Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Libuš, s chutí jsem si tvůj článek a fotky zopakovala. Po vlastním zážitku je to zase trochu jiné. Moc hezky jsi to zpracovala. :-)
Jana Kopecká
V Broumovském klášteře se dá i přespat. Dostali jsme pobyt jako dárek od dětí, spali jsme v mnišské celé, dostali jsme klíče od areálu, takže jsme se i v noci mohli procházet po osvětlených nádvořích a zahradě. Ráno byla připravená snídaně formou bufetu. Super zážitek.
Libuše Heulerová
Jaruško H., díky to potěší!
Jaroslava Handlová
Libuš, na Tvoje kvalitní fotky už jsme si zde zvykli, ovšem ta dnešní série to je pecka! Krásné záběry z míst, která jsem ještě neprošla, mě utvrdily v rozhodnutí navštívit Broumovsko někdy v příštím roce. Popis mě taky velmi zaujal a gratuluji k Tvému prvnímu, velmi zdařilému článku publikovaném zde na íčku.
Dana Puchalská
Libuško,nikdy jsem tam nebyla a jsem ráda že tu krásu vidím alespoň po nettu. Děkuju. Fotky jsou krásné.
Hana Polednová
Libuško, zajímavý článek a fotky mi vyrazily dech. Je to nádhera. Tento kraj neznám.
Soňa Prachfeldová
Naše památky jsou nádherné a ve zdraví /většina/ nás přežívají pro následující generace.
Martina Růžičková
Díky za zajímavý článek a bezvadné fotky této úžasné památky. :-)
Libuše Heulerová
Paní Lenko K., omlouvám se, je to překlep...vím, že se píše "monstrance". Jsou tak ještě dva, ale s tím už nic nenadělám. Na plátnu je opravdu vidět ten otisk, ale na fotce to vidět není. Jinak díky všem, kterým se článek líbí!
Lenka Kočandrlová
Pokud vím,tak se píše "monstrance" !!! Na kopii plátna tedy toho není moc vidět - na fotce,tak snad ve skutečnosti je vidět více....Jinak moc zajímavý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%