FOTO: Helena Votíková
Můj zážitek roku
4. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
29.10.2023 08:52
Hanko pamatuju, tenkrát jsme chtěli jít s dětmi, ale onemocněly, tak jsem na delfínech byla s tchánem. Seděli jsme nějak nízko a byli jsme i přes tu plachtu co nám dali hodně mokří.
zdenka štruncová
10.12.2022 13:01
delfiny ma snad každy rad.Odvaha.Byla jsem v Americe Sea World mořsky svět,u delfinu zrovna velka rekonstrukce,zato kosatky co předvedly neuvěřitelne.
Hana Polednová
7.12.2022 12:43
Helčo, krásný zážitek na celý život. Mám ráda delfíny a také by se mi to moc líbilo. Když byla dcera malá, byla jsem s ní na nějaké delfínní show v Praze, myslím, že to bylo na Štvanici, nepamatuje si někdo? Je to tak dlouho, že si nevybavuji podrobnosti, ale mám na to hezké vzpomínky.
Dana Puchalská
5.12.2022 17:15
Helo, to je nádhera. Já plavu ráda a prý velmi dobře. Mezi delfíny by mi bylo určitě dobře.
Daniela Řeřichová
5.12.2022 15:44
Helo, to musel být opravdu nezapomenutelný zážitek. Líbí se mi filmy o delfínech, viděla jsem i všelijaká show, ale nedovedu si představit být v jejich blízkosti jako ty. :-)
Naděžda Špásová
5.12.2022 10:51
No Helo, tomu opravdu říkám zážitek roku. Vzhledem k mému plaveckému umění bych tohle nedala. :-)
Helena Votíková
5.12.2022 08:14
Jano, v okamžiku kdy se vynořil a držela jsem ho za ploutve, jsem měla totálně vypnuto. Vím jen, že jsem se strašně moc chtěla přitulit, víc se dotýkat. Ale to nás varovali, lekl by se hodil hlavou a byl by malér. Chtělo by to více času, více se navzájem vnímat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA