FOTO: Helena Votíková
Můj zážitek roku
4. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
4.12.2022 20:11
Takový zážitek je nezapomenutelný. Děkuji, že jste se o něj podělila. :-)
Jaroslava Handlová
4.12.2022 18:03
Inteligence delfínů je fascinující. Několikrát jsem prožívala šťastné chvilky v jejich blízkosti, ale pouze z paluby lodí, nebo z ochozů Delfinárií. Ale takto si s nimi zaplavat se mi ještě nepodařilo. Helo, tiše závidím v tom dobrém smyslu, a současně Ti ten nezapomenutelný zážitek upřímně přeji.
Blanka Lazarová
4.12.2022 16:58
Heli, to ti přeju. Já jsem velký fanda do delfínů. Byla jsem s nimi šnorchlovat v Egyptě, vlastně v Izraeli v Eilatu. Ale pomazlit jsem se s nima nemohla. A tak je to asi správné. V několika delfináriích jsem v minulosti byla. Ale spíš by mě zajímal výzkum kolem těchto savců, hodně o nich čtu a sleduju následovníky J.J. Cousteau.
Zuzana Pivcová
4.12.2022 16:33
Helenko, moc jsi mě potěšila. Tzv. delfíní show jsem zažila dvakrát, poprvé už v roce 1973 v Rumunsku v Constantě a pak asi před 15 lety v zoo v německém Duisburgu. Raději si však vzpomínám na zážitek z plavby kolem Chalkidiki až k posvátnému Athosu, tehdy naši loď doprovázelo kus cesty hejno hravých delfínů, necvičených, dobrovolně, s radostí.
Jana Šenbergerová
4.12.2022 13:25
Tak to bylo krásné mezidruhové setkání. Heli, cos mu řekla aspoň v myšlenkách? A co jsi vnímala od něho?
Anna Potůčková
4.12.2022 11:41
Tak takový zážitek bych chtěla mít také. Nedivím se že jsi slzy měla na krajíčku, to by asi byl každý na měkko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA