Radek (68 let): Na Vánoce jezdím k moři. Mám tam velké tajemství
Ilustrační foto: Ingimage

Radek (68 let): Na Vánoce jezdím k moři. Mám tam velké tajemství

7. 12. 2022

Moje žena zemřela při autonehodě, už to je téměř dvacet let. Prostě do ní na přechodu narazilo auto a v nemocnici zraněním podlehla. Já se z toho vzpamatovával těžce. Myslel jsem, že už jen tak nějak budu přežívat. Kdyby mi někdo řekl, že jednou budu žít tak, jak teď, poslal bych ho do háje.

Můj příběh Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 51 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Černá
Jste skvělý.
Zdeněk Pokorný
Super! Gratuluji a děkuji za Váš článek. Ať se Vám daří i dál...
Taťana Veselá
Milý autore, Radku...? Úžasné, skvělé ? mám velkou radost a těší mě, že i Vy tu svou sdílíte, gratuluji!! Člověk by řekl, že Váš příběh zní jako z pohádky, ale proč byste tu svou pohádku nemohl prožívat právě nyní ?? Prostě to tak mělo být a poslechl jste "to" něco v sobě, které Vás posílalo tam, kde na Vás čekalo štěstí a láska. Jste úžasný a oběma vám přeji plnou náruč lásky a smekám před Vámi, že už dokážete ocenit (nahlas) svou přítelkyni. To, bohužel, každý muž neumí... Krásné dny s láskou.
Helenka Vambleki
Život sám píše ty nejkrásnější příběhy! Na lásku není nikdy pozdě. Držím palce, ať spolu prožijete ještě hodně pěkných chvil.
zdenka štruncová
gratuluji,nejlepši přběh,co jsem tady četla
Jana Šenbergerová
Jak já vám rozumím! Tak to má být, život se má žít a pokud nám nohy chodí, hlava slouží, za svým štěstím jít.
Dušan Brabec
Opravdu moc hezky napsané. Jko vdovce mne to moc dojalo. Život přináší nečekaná překvapení. Já tomu říkám osudová linka života. A šťastné dny jsou před námi, nikoliv za námi!!! V jakémkoliv věku.
Lenka Kočandrlová
Přeji vám ještě mnoho spokojených dnů,týdnů,měsíců,roků.....Na některé zážitky není nikdy pozdě.
Anna Potůčková
Moc hezký článek a to štěstí Vám moc přeji! Užívejte si života plnými doušky, roky letí kosmickou rychlostí.
Jaroslava Handlová
Dějí se věci mezi nebem a zemí, které člověk může, ale nemusí vždy nějak ovlivnit. Vám se povedlo vymanit ze zajetých kolejí a rozhodnout se pro vlastní cestu. Blahopřeji k tomuto rozhodnutí a přeji hodně dalších krásných a tajemných chvil kdekoliv na světě. Žijte si svůj život dle Vašeho přání - to štěstí si zasloužíte.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%