Ilustrační foto: Pixabay
Balík do ruky
30. 11. 2022„Řeknu vám, Česká pošta, to je teda instituce,” povzdechla jsem si v sobotu na konci listopadu při rodinném obědě u příležitosti synových narozenin. „Na internetu jsem si koupila nové zimní gumy na auto a zároveň si objednala jejich doručení domů jako Balík do ruky.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.12.2022 00:54
O poště jsem si udělala názor již před mnoha lety, kdy jsem tam musela chodit dost často. Ještě si řadu těchto "setkání" pamatuji, protože jsou nezapomenutelná. O jedné zkušenosti jsem tu už zveřejnila článek. Balíky si už pro jistotu nechávám raději k vyzvednutí na poště, abych nemusela celý den hlídat zvonek, jestli " už přijeli". Vždycky pak říkám, že když dělali nábor nových zaměstnanců, tak vybrali vždy ty nejhloupější. Omlouvám se těm druhým, kteří za to nemohou.
Blanka Lazarová
2.12.2022 01:37
Několikrát jsem se fakt zasmála nahlas, i když je to spíš k pláči. Mám s poštou většinou špatné zkušenosti též, takže když nemusím, tak ji nevyužívám.
Marie Novotná
1.12.2022 22:52
Hádejte jestli dnes přinesla pošťačka doručenku - nedonesla,to jsem zvědavá,kdy dopis dorazí.:
Marie Faldynová
1.12.2022 19:22
Také u nás nalézáme lístečky z pošty, že nás nezastihli, ačkoliv jsme doma oba v důchodu. Na štěstí mám poštu kousek od domu.
Eva Kopecká
1.12.2022 17:38
Jelikož hlavní pošta je jeden chaos, využívám na doručení na malou poštu na našem sídlišti, kam to mám blízko. Již došlo k několika kuriózním situacím. Třeba k té, že řidič se pokoušel můj zaplacený balík předat náhodné paní, která stála u vchodu kýženého čísla popisného. Náš telefonický hovor byl jedna fraška. Vy nejste doma, ani váš zvonek nevidím, já vám to nechám u paní XY. Já ji ale vůbec neznám, ani nevím, že u nás v domě někdo takový bydlí. Ona vás taky nezná. Aby jo. Když jsme se v životě nepotkaly. Že je v adrese řádek , kde je výslovně uvedeno před adresou pošta a její číslo, se řidič nevšiml. Otázka je, jak bych se svého balíku domohla v cizím baráku u cizí ženy, která se ani občankou nemusela prokázat a jméno si mohla klidně vymyslet.
Eva Mužíková
1.12.2022 16:41
Já mám poslední zkušenost s ČP jen tu nejlepší. Paní doručovatelka mi donesla kalendář na doručenku. Jelikož jsem nebyla doma, hledala mne v domě, až mne našla v klubu, kde jsem hrála s ostatními Bingo. Ušetřila mi cestu do cca 1km vzdálené pošty. Přitom na moje jméno to byla první zásilka, vůbec jsme se neznaly. Moc jsem jí poděkovala.
Alena Tollarová
1.12.2022 13:15
Českou poštu moc nepoužívám kvůli ceně, ale jinak si nemohu stěžovat. Zatím vždycky včas přivezla co měla. Až na poslední obyčejný dopis s prioritní známkou, který k nám z Prahy v září šel rovný týden.
Jana Kollinová
1.12.2022 10:12
Už to tu zaznělo. Pokud nemusím, Českou poštu jako doručovatele nevolím, ale někdy mi dodavatel nedá na výběr. Tento týden mě opět naštvali, ve schránce oznámení, přestože jsem s nastraženýma ušima čekala celý den. Nyní nezbývá než se o berlích belhat na poštu. Mám štěstí, že balíček je lehký. Aleno, chápu Vás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA