FOTO: Alena Vávrová
Neplač a usměj se! (Vánoční povídka)
25. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
27.11.2022 12:50
Moc hezké, ale smutné... dopiš pokračování...vánoční příběhy mají obvykle dobrý konec.....
Marie Ženatová
27.11.2022 05:38
Milá Libuško, povídku jsem přečetla jedním dechem. Moc se těším na její pokračování a určitě ve vánočním čase se smutek přemění v radost - jak píše Soňa P. Totiž vánoce bývají často pro mnohé skutečnými svátky zázraků*
Jana Šenbergerová
26.11.2022 23:45
Pokud má tento příběh pokračování, jak jsem se po dočtení domnívala, není zdaleka tak smutný, jak na první "pohled" vypadá. Pěkně jsi to, Libo, vymyslela. Těším se na rozuzlení.
Jana Šenbergerová
26.11.2022 23:45
Pokud má tento příběh pokračování, jak jsem se po dočtení domnívala, není zdaleka tak smutný, jak na první "pohled" vypadá. Pěkně jsi to, Libo, vymyslela. Těším se na rozuzlení.
Libuše Křapová
26.11.2022 18:21
:-) váš zájem mne těší. Musíte počkat, až redakce pokračování vydá. Snad to bude brzy.
Soňa Prachfeldová
26.11.2022 17:27
Smutné, osamělost bolí a ještě k tomu trápení, někdo opravdu musí kalich hořkosti vypít až do dna. Ale potom by zákonitě mělo nastoupit lepší období a já v to doufám. Pokračování je v mé mysli a vánoce jsou svátky zázraků.
Marcela Pivcová
26.11.2022 17:15
Povídku jsem si přečetla už včera, uvažuji, jaké bude asi pokračování - ale nějak mě samotnou nic nenapadá. Přála bych si, aby se všem osobám i pejskovi dostalo pocitu štěstí. Autor má tu moc nasměrovat je na cestu ke štěstí, ale život je může snadno poslat dál úplně jinou cestou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA