Neplač a usměj se!  (Vánoční povídka)
FOTO: Alena Vávrová

Neplač a usměj se! (Vánoční povídka)

25. 11. 2022
povídka
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Moc hezké čtení, ale smutné. Chci, aby to dobře dopadlo smutku je okolo nás hodně.
Margita Melegova
Po precteni mne napadlo, ze je to sice ze zivota ale smutne, po rolovani se tesim na druhou cast snad bude k obema zenam milostivejsi.
Eva Mužíková
Já znám povídku celou díky soukromé korespondenci s Libuškou. Ale znovu si jí, jako po prvé jedním dechem ráda přečtu. Libušku obdivuji, má velký cit pro detaily.
Daniela Řeřichová
Hezká povídka ze současnosti. Ano - prolíná se smutek i naděje, tak jak to život přináší.
Jan Zelenka
Líbo, moc pěkný, i když zatím trochu smutný příběh. Podle stylistiky je znát, že jsi velmi dobrá spisovatelka. Jsem zvědavý na pokračování.
Květuše Pinkasová
Krásně dojemné večerní počteníčko, Libuško ♥ Pokračování Krásné večerní dojemné počteníčko, možná i pokračování ♥ v v předvánoční době ♥
Alena Švancarová
Zatím je tahle pěkná povídka na slzy,ale já věřím v dobrý konec.Budeme se usmívat s aktéry.Určitě.
Hana Šimková
Je to hrozně smutné, ale doufám, že to dopadne dobře.
Miloslava Richterová
Děkuji a těším se na pokračování :-)
Anna Potůčková
Nádherná povídka Libuško! Určitě se k ní ještě vrátím, bere za srdíčko!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%