foto: autorka článku
Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách
22. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
22.11.2022 19:58
Bez knih si svůj život nedovedu představit. Pokud mi to čas dovolí, snažím se číst každý den. Knih mám doma spoustu, ale v posledních letech si je půjčuji v knihovně.
Miloslava Richterová
22.11.2022 17:43
Potěší, pohladí, posílí, obohatí, láska na celý život je knížka :-)
Marie Seitlová
22.11.2022 14:55
Knihovnice Danuška je úžasný knihomol celý život. Ano, kniha je úžasná věc a nic se ji nevyrovná, mám jich doma kvanta s různou tématikou. Ještě jsem žádnou nevyhodila, ani do knihobudky nedala, každá má u mě své místo.
Anna Potůčková
22.11.2022 14:53
Čtečku nemám, netoužím po ní a není nad klasickou knihu. Když jsme se stěhovali tak zejména dětské knihy jsme dali dcerám
Blanka Lazarová
22.11.2022 14:18
Kniha svůj půvab neztratí nikdy. I když jsem čtečku zkoušela, pro mě to není. Ale své místo už má taky. :-)
Alena Švancarová
22.11.2022 11:37
Naprosto s Vámi souzním.Miluji knihy.Hodně mi obohacují život i když nejsem ten knihomol co se od knihy nemůže odtrhnout,ale čtu každý den.Ráda chodím do knihovny.Ráda chodím do prodejny knih.Kniha je kniha.
Alena Velková
22.11.2022 08:56
Také si myslím, že bez klasických, papírových knížek to nejde... S postupem času se ale můj výběr toho co čtu mění, a proto (i pro nedostatek místa) musím občas knihovnu protřídit a knihy nosím do knihobudky, kde si je většinou obratem zase někdo vezme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA