Tipy na vánoční dárky: knihy, elektrokola i něco pro zdraví
Ilustrační foto: Pixabay

Tipy na vánoční dárky: knihy, elektrokola i něco pro zdraví

23. 11. 2022

Stále nejste rozhodnuti, co pořídit svým blízkým pod stromeček? Tady je několik tipů, kterými můžete udělat radost rodinným příslušníkům i sobě.

nákupy vánoční dárky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vlasta Ledlová
Mě inspirovala knížka P. Soukupové. Stáhla jsem si tu její poslední a těším se, až bude k mání nová s názvem Nikdo není sám.
Martina Růžičková
Díky za inspiraci. Dárky už mám nakoupené, činím tak s předstihem a převážně online , abych se vyhnula blázinci v obchodech. Moc se mi líbí výběr knih. Už jsem si poznamenala, co si vypůjčím v Městské knihovně, až budou mít tyto knihy ve fondu. :-)
Vlasta Ledlová
Díky za doporučení. Už jsem si stáhla knížku od Petry Soukupové.
Hana Šimková
Tak nevím jak pro koho, tak píši jenom o sobě. I kdybych ještě jezdit mohla, tak na elektrokolo finančně nedosáhnu. Všechny vitamíny a různé prostředky na zdraví jsem už postupně vyzkoušela a věřte, že na mne nefungují a je mi pořád stejně. Akorát jsem utratila už za ně dost peněz a i proto si nemohu koupit drahou knihu. Ještě, že tady máme výbornou knihovnu. Tak děkuji za pro mne, nefunkční rady.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%