Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Sláva X. Gerontolympijským hrám!
13. 11. 2022Trénuju jako ďas. Tentokrát už určitě vyhraju zlatou medaili! Cítím se v životní formě, mám báječnou fyzičku, brilantní techniku, optimálně vyladěnou závodnickou psychiku. Budu konečně stát na nejvyšším stupni a shlížet na ty sraby, kterejm jsem to těžce nandal. Třeste se, poseroutkové!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
17.11.2022 13:10
Tomáši, očekávám detailní popis her i Vaše foto se zlatou medailí. A můžete přidat i disciplínu: hod míčem do kbelíku (na vzdálenost, kterou si domluvíte). Tohle je ale zábavnější ve dvojicích, kdy jeden kbelík drží a druhý hází. Hráli jsme to před časem na školním srazu a dodnes na to vzpomínáme.
Jana Šenbergerová
13.11.2022 11:12
Opět jste mě pobavil a donutil k zamyšlení. Asi zase začnu trénovat. Zatím jsem skoro přebornicí v nočním převracení se z boku na bok. Občas skončím potupně na břiše. :-)
Libuše Křapová
13.11.2022 10:38
Hlásím se také. Už mám i vybrané místo, kam umístím poličku na trofeje
Daniela Řeřichová
13.11.2022 09:30
Tleskám za nedělní písmenkové osvěžení a připojuji se k Blance. :-)
Blanka Lazarová
13.11.2022 09:03
Kdybyste se rozhodli pořádat vaše gerontoolympiády on-line, hlásím se už dopředu na všechny disciplíny. Stálo by to za zvážení !!! Moooc vám to závidím. :-)
Petr Kmet
13.11.2022 08:35
...... a já se bál, že chlapi jako Ty, už dávno "vymřeli" ?
Díky za každé nové nedělní ráno! ???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA