Ilustrační foto: Pixabay
Kdo šetří, má za tři
11. 11. 2022„Nedá se svítit,“ řekla jsem si onehdy, když jsem zaplatila inkaso. „Musím začít šetřit, protože kdo šetří, má za tři,“ dala jsem za pravdu známému přísloví. A pro jistotu jsem si našla třetí práci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
11.11.2022 12:32
Přátelé, děkuji vám za reakce. Jsem ráda, že jste se zasmáli. A nebojte se, na osobní život mám taky spoustu času, protože práce na DPP mi umožňuje volit si směny dle potřeby, ale kdybych to takto popisovala, asi by to byla nuda :-))
Antonín Nebuželský
11.11.2022 12:23
Hezké. Až na ten nadpis. Za tři asi nemám, i když jsem pracoval v důchodu určitě deset let, za toho jednoho mi někdo " užírá"...
Lenka Kočandrlová
11.11.2022 12:04
Ani by mě nenapadlo někam chodit do práce! Jsem v důchodu 8 let a stále ještě se kochám tím,že si můžu vstát v kolik se mi chce,dělat jen to,co se mi chce dělat, a hlavně mám stále dojem,že je neděle....Příjmení jsou všelijaká,někdy nositel nemá na výběr,co zdědil,to nosí. No a odkud jsme - tam také někdy nás jen zavál osud a ke konci života už nechceme/ nemůžeme měnit.
Marie Novotná
11.11.2022 11:55
Tento způsob života mi není cizí. A úsměv na mé bezzubé tváři vydržel ještě dlouho .
Jitka Caklová
11.11.2022 10:40
Hezky a vtipně napsáno, to se mi líbí :-) Přesto musím konstatovat, že všechno, co nemáte a potřebujete načerpat z lidí kolem sebe, já dostávám od jediné osoby a tou jsem já. Ne že by mě to nějak extrémně zajímalo, druhou ani třetí práci jsem nikdy neměla, tak mě jen napadlo, kdy vlastně žijete.
Anna Potůčková
11.11.2022 10:34
Hezky úsměvný článek, kterých by mohlo být více v dnešní době. Společnost je snad čím dál více rozdělená a je to škoda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA