Všechny fotografie: Jana Mesarčová
V náruči vousatých starců s požehnáním tančících stařenek
8. 11. 2022Podzimní plískanice s krátícím se dnem na klidu naší mysli mnoho nepřidávají. Jsme napjatí, rozladění. Náš duševní stav je navíc rozrušován divnou "válečnou" dobou a obavami z ještě podivnějších "muto-pandemií".
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
11.11.2022 06:05
Moc děkuji za zajímavý článek a fotografie, které ukazují krásu skutečně nedotčené přírody*
Soňa Prachfeldová
10.11.2022 07:49
Paní Jano, nádherně popsaný nedotcený kus země. Jako bych se v duchu octla v jiném světě . A ve skutečnosti bych to i ráda zažila. Děkuji.
Martina Růžičková
9.11.2022 18:53
Poeticky jste nám ten neobyčejný koutek světa popsala i nafotila. Díky :-)
Jana Mesarčová
9.11.2022 15:44
Pani Lenko, urcite je i u nas v Česku nescetne klidnych mist, je to v moznostech a chteni. A to spani v jine postylce take chapu. Ja teke babiccino zahradu milovala, mista za kulnou pod visni...
Lenka Kočandrlová
9.11.2022 10:46
Mně stačí pobývat na ostrově tvořeném naší malou vesničkou,chodit do lesů okolo,tam se kochat přírodou. Nechce se mi trajdat po světě,spát v cizích nepohodlných postelích. To vše by mě bavilo za mlada,jenže to jsme mohli akorát tak prstem po mapě....To vyčítám minulému režimu nejvíc. Po r. 89 už byly děti,peněz nebylo až tolik, pak zase neustálá práce = vydělávání peněz a neměla jsem skoro na nic čas,jen na to nejnutnější okolo dětí a rodiny. No a nyní na stará kolena už není chuť opuštět brloh.
Helena Přibilová
8.11.2022 20:29
Děkuji za velmi zajímavé vyprávění o ostrově s mimořádně zachovalou přírodou.
Marcela Pivcová
8.11.2022 20:18
Prohlížím si krásné fotografie neobvyklých koutů naší Země, výtvorů samotné přírody, a pro sebe vyslovuji přání, aby se nikdy nestaly předmětem nešetrného zásahu člověka.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.11.2022 19:50
Na ostrov Gomera se dostanete lodí z Tenerife. Vždy, když jsme s manželem chodili po večeři podél Atlantiku na procházku tak slunce zapadalo na Gomeře. Nádherný pohled.
Jana Šenbergerová
8.11.2022 14:26
V náruči vousatých starců s požehnáním tančících stařenek jsem se cítila mnohem lépe než v divočině naší civilizace. Každé vaše slovo bylo pohlazením po duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA