Úvodní foto Věra Ježková
Mé sny a snění
8. 11. 2022Všichni máme sny, o nichž bychom si přáli, aby se splnily. Mnozí také sníme o tom, jaké by to bylo, kdyby… O uskutečnění některých snů a snění se můžeme pokusit sami. A pak jsou sny, které se nám zdají ve spánku. Mohou být příjemné i ošklivé. Mně se zdají zpravidla ty druhé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
21.11.2022 09:16
Každý z nás si sní svůj sen, i když v našem věku už víme, že se nemůže splnit. A když se úplnou náhodou někdy splní, je to o to větší z toho radost. Přeji Vám ještě dost splněných snů.
Jitka Chodorová
21.11.2022 09:16
Každý z nás si sní svůj sen, i když v našem věku už víme, že se nemůže splnit. A když se úplnou náhodou někdy splní, je to o to větší z toho radost. Přeji Vám ještě dost splněných snů.
Zdenka Jírová
15.11.2022 23:33
Každý o něčem sní a je to hezké. Bez snění by se život ani nedal přežít, protože věříme, že se nám sen někdy splní. Naštěstí je někdy lepší, když se nesplní.
Věra Ježková
10.11.2022 08:03
Moc vám děkuji za krásná slova. :-) Elen, mámy se ptát nemělo smysl. Myslím, že to bylo i tím, že na mě byla příliš fixovaná a táta se nedokázal přenést přes to, že nemůžu za to, že se věnuje víc mně než jemu. Kromě toho byl nesmírný pedant.
Soňa Prachfeldová
10.11.2022 07:43
Milá Věrko, dost snů se ti naplnilo, o některých si nech ještě zdát a kdoví? Mezitím je reálný život, který obsahuje lepší i horší části. A ještě se dá žít i doufat i snít. Hezké žití Věrko přeji.
Marie Ženatová
10.11.2022 05:36
Milá Věrko, díky moc za Tvůj upřímný článek. I já už to mám teď podobně jako Ty - snažím se svůj život skutečně* žít
Martina Růžičková
9.11.2022 19:16
Věro, přiměla jsi mě, abych se zamyslela, jak to mám se sněním já. Tak jsem si v tom udělala v hlavě pořádek. Ale určitě bych o tom nedokázala tak dobře napsat. Přeji ti co nejlepší život skutečný. :-)
Marie Seitlová
9.11.2022 18:26
Krásně jsi popsala své snění. Ale sny se mají plnit, proto ti doporučuji splnit si Island, je úžasný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA