Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výlet za sluníčkem do Tiských stěn
6. 11. 2022Konec října se u nás nevytáhl. Zatímco ve zprávách o počasí jsem denně sledovala, jak tu i onde padají teplotní rekordy, slunce pálí a chodí se jen v tričkách, naše Polabí vyhlásilo smutek a zahalilo se do smutně šedého mlhového hávu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.11.2022 18:35
Komu se nelení, tomu se zelení. Až do modra a sluníčkova. Aneb štěstí se musí jít naproti. Bezva výlet. Teď jdu na fotky.
Zuzana Pivcová
6.11.2022 18:09
Líbí se mi všechny skalní útvary. Ne nadarmo jsme kdysi bydleli na okraji Českého ráje. Tady jsem nebyla, o to pozorněji jsem si prohlédla Tvé krásné snímky.
Anna Potůčková
6.11.2022 14:26
Krásná fotoreportáž z krásného a zajímavého místa v naší krásné zemi. Fotky jsou opravdu skvostné, Takový výlet by se mě také moc líbil.
Hana Polednová
6.11.2022 13:00
Álo, to je nádhera. Nikdy jsem tam nebyla a díky Tvým fotkám a článku jsem se podívala na krásné místo. Skály mám moc ráda. A z té mlhy se najednou ocitnout v jiném světě, to byla taková sázka do loterie, viď? Ale vyšlo to a užila sis báječný výlet.
Daniela Řeřichová
6.11.2022 12:54
Hezké počteníčko i pokoukáníčko. Byla jsem kdysi dávno, třeba si ještě zopakuji.
Blanka Lazarová
6.11.2022 11:06
Álo, moc pěkné místo, přímo fotogenické. Máš to blízko, to ti závidím. Byla jsem tam 2009, psala jsem to tu 3.11. České Švýcarsko. Pěkný článek i fotky, díky. :-)
Dana Divišová
6.11.2022 09:22
Paní Aleno, moje oblíbené místo. Před pár lety mne tam vzala kolegyně z Roudnice.
Od té doby tam pravidelně jezdíme tak třikrát do roka. Tak krásné místo se nikdy neomrzí.
Měla jste štěstí na počasí . Je tam sice hezky vždycky, ale při jasné obloze je výhled exkluzivní.
Jezdíme tam vlakem Z Prahy do Ústí a pak autobusem. Němci jsou tam vždycky, sjíždějí se auty
a na motorkách
hlavně v poledne na oběd. A pak na procházku.Máte krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA