Výlet za sluníčkem do Tiských stěn
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Výlet za sluníčkem do Tiských stěn

6. 11. 2022

Konec října se u nás nevytáhl. Zatímco ve zprávách o počasí jsem denně sledovala, jak tu i onde padají teplotní rekordy, slunce pálí a chodí se jen v tričkách, naše Polabí vyhlásilo smutek a zahalilo se do smutně šedého mlhového hávu.

cestování Do stovky 2022 Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Komu se nelení, tomu se zelení. Až do modra a sluníčkova. Aneb štěstí se musí jít naproti. Bezva výlet. Teď jdu na fotky.
Zuzana Pivcová
Líbí se mi všechny skalní útvary. Ne nadarmo jsme kdysi bydleli na okraji Českého ráje. Tady jsem nebyla, o to pozorněji jsem si prohlédla Tvé krásné snímky.
Alena Velková
Nádhera!
Dana Kolářová
Moc pěkný tip na výlet!
Anna Potůčková
Krásná fotoreportáž z krásného a zajímavého místa v naší krásné zemi. Fotky jsou opravdu skvostné, Takový výlet by se mě také moc líbil.
Hana Polednová
Álo, to je nádhera. Nikdy jsem tam nebyla a díky Tvým fotkám a článku jsem se podívala na krásné místo. Skály mám moc ráda. A z té mlhy se najednou ocitnout v jiném světě, to byla taková sázka do loterie, viď? Ale vyšlo to a užila sis báječný výlet.
Daniela Řeřichová
Hezké počteníčko i pokoukáníčko. Byla jsem kdysi dávno, třeba si ještě zopakuji.
Blanka Lazarová
Álo, moc pěkné místo, přímo fotogenické. Máš to blízko, to ti závidím. Byla jsem tam 2009, psala jsem to tu 3.11. České Švýcarsko. Pěkný článek i fotky, díky. :-)
Naděžda Špásová
Tak tam to dobře znám, taky tam minimálně jednou za rok vyrazíme.
Dana Divišová
Paní Aleno, moje oblíbené místo. Před pár lety mne tam vzala kolegyně z Roudnice. Od té doby tam pravidelně jezdíme tak třikrát do roka. Tak krásné místo se nikdy neomrzí. Měla jste štěstí na počasí . Je tam sice hezky vždycky, ale při jasné obloze je výhled exkluzivní. Jezdíme tam vlakem Z Prahy do Ústí a pak autobusem. Němci jsou tam vždycky, sjíždějí se auty a na motorkách hlavně v poledne na oběd. A pak na procházku.Máte krásné fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%