Všechny fotografie: Pexels
Šála je nejoblíbenější doplněk zralých žen. A je to dobře, protože jim sluší
14. 11. 2022Žen, které mají doma sbírku šál a šátků, přibývá. Jde o sympatický trend. Zdánlivě obyčejný kus látky či úpletu totiž dovede oblečení povznést, ozvláštnit a jeho nositelku navíc i omladit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
14.11.2022 18:10
Šály mám moc ráda. V létě mě chrání před sluníčkem, v zimě před chladem.
Anna Potůčková
14.11.2022 17:48
Asi jsem výjimka, ale já tedy šály nenosím téměř vůbec. A pokud si vezmu šálu, tak to musí být už hodně mrazivo, mám ráda krk volný.
Martin Vrba
14.11.2022 10:01
Čím obéznější ženy, tím mohutnější šály kolem sebe v zoufalé víře, že tu nadváhu svedou na tu šálku. To mám poznatky z ulic, netýká se to těch manekýnek, které doprovází tento článek. Nejvíce to sluší té předposlední v hnědých rukavičkách a šedých vlasech. :)
Věra Ježková
14.11.2022 06:59
Šály i šátky nosím ráda. Mám i několik vlastnoručně pletených. Výraznou růžovou si nepořídím; stačí mi hezký šedorůžový tříčtvrteční plášť. Květovaná šála na zimu mi přijde divná. Fotky se mi líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA