Ilustrační foto: Pixabay
Nezištná pomoc. Splněný sen nejen osamělých seniorů
1. 11. 2022V životě mohou nastat nečekané situace, kdy jsme zcela paralyzovaní bolestí a strachem, bezmocní, odkázaní na cizí pomoc a trvá dlouho, než si svůj stav plně uvědomíme a díky jednomu z nejsilnějších lidských pudů, pudu sebezáchovy, začneme logicky uvažovat a jednat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
1.11.2022 06:55
Moc děkuji za Váš článek, jsem ráda, že to u Vás dobře dopadlo, čte se to jako pohlazení. Přeji Vám dobré zdravíčko a pohodu sousedských vztahů.
Marie Ženatová
1.11.2022 05:51
Milá Jani, moc děkuji za vaše osobní vyznání a přeji hodně a hodně dalších potřebných sil*. Už moje maminka říkávala, že nejlepší a nejvěrnější pomocník v nesnázích jsou naše ruce a když už pomoct nedokáží, tak jsou to naši nejbližší sousedi. A proto jsou potřebné ty nejlepší sousedské vztahy. Poznala jsem to nejvíce, když se stal manžel ve své nemoci nemohoucím. Byla to právě sousedka, která mi vždy dokázala v případě nutné potřeby nejvíc pomoct. Děti byly hodné, ale zaměstnané a bydleli většinou jinde - ovšem v rámci svých možností mi pomáhali také. Ale pro všechny osamělé seniory a to nejen v tísni je nezištná pomoc tím největším darem, za který musíme být vděčni a neustále moc a moc děkovat*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA