FOTO: Eva Mužíková
Podzimní rozjímání
31. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
31.10.2022 20:09
Děkuji vám za reakce. Vždy na ně netrpělivě čekám... Vaše veršování mne pobavilo...
Jitka Hašková
31.10.2022 18:27
Bertice, je fajn, že je ti zase dobře a můžeš chodit do přírody. Díky za prima fotky. I jsi mi připomněla Fügnerák.
Věra Ježková
31.10.2022 15:06
Evi, hezké fotky. Přeji ti příjemný zbytek podzimu a hodně zdraví. :-)
Elena Valeriánová
31.10.2022 14:15
Bertice, mé srdce jsi potěšila velice. Jsem ráda, že jsi zase fit, nebolí Tě ruce ani záda, takovou Tě mám ráda. Přeji Ti hodně zdraví a krásně prožitých roků v novém domově.
Zuzana Pivcová
31.10.2022 13:52
Evčo Bertice, jsi ve své pohodovosti neměnná a doufám, že i nadále budeš. Ráda čtu Tvé humorné verše, protože jsi jedna z mála, kdo si ze sebe dokáže udělat legraci.
Miloslava Richterová
31.10.2022 11:52
Moc hezké veršování i výprava, přejeme hodně dalších a hodně zdraví. I my s Bety chodíme, přes listí se brodíme, z hub co jsme dnes nasbíraly právě guláš vaříme:-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA