Když se řekne Kudowa Zdrój
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Když se řekne Kudowa Zdrój

30. 10. 2022

Když se řekne Kudowa Zdrój, vybaví se většině lidí trhy. Alespoň lidem u nás ve východních Čechách. Městečko Kudowa Zdrój leží v Polsku nedaleko od našich hranic, z Náchoda je to tam opravdu jen pár minut autem.

cestování lázně
Hodnocení:
(5.2 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Je to trochu zahanbující, ale nikdy jsem v Polsku nebyla. Moc se mi Tvůj článek líbí. Sochu "fešáka" znám v malé obměně z Můstku v Praze. Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem její duplikát spatřila před jedním penzionem v obci Grünheide na východ od Berlína.
Margita Melegova
Kdysi jsme tam jeli na prevanocni nakup z prace, lidi tolik ze jsem se nemela silu protlacit k obhlizeni, nakonec jsem koupila kos na drevo ke krbu, tam totiz nebyla tlacenice a tri plastove misky u vedlejsiho stanku, ani jsem nevedela ze je to lazenske mesto.
Marie Seitlová
Díky za pěkný článek, nikdy jsem tam nebyla. Ale Polsko máme kousek, tak tam občas jedu.
Alena Velková
Nikdy jsem tam nebyla, ale vypadá to moc pěkně. Ty deštníky mě dosstaly:-))
Marie Novotná
Stolové hory jsem navštívila před lety se zájezdem. V Kudovy asi dvakrát při návštěvě Náchoda. Bylo tam moc hezky,ale takhle podrobně to nebylo. Díky za sdílení. Moc ráda jsem si zavzpomínala.
Jan Zelenka
Pěkné a zajímavé. pro mne zcela neznámé místo.
Naděžda Špásová
PS. Vlaďko, díky za hvězdičky u mého článku, potěší to, ale ještě víc potěší pár slov.
Naděžda Špásová
Podle fotek to tam je hezké. Kdo to tam má blízko, tak se to vyplatí.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, děkuji za precizně zpracovaný článek i fotografie, jak je u tebe zvykem. Toto lázeňské místo neznám a zdá se mi, že by se mi tam dle tvého popisu moc líbilo.
Marie Měchurová
Vlaďko, děkuju za pozvánku do zajímavého místa v Polsku. Občas si tam taky vyrazíme, třeba do Polských Bedkyd nebo do krásných polských zahrad. Teď se připravujeme na zájezd do vánočního Krakova.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%