Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Když se řekne Kudowa Zdrój
30. 10. 2022Když se řekne Kudowa Zdrój, vybaví se většině lidí trhy. Alespoň lidem u nás ve východních Čechách. Městečko Kudowa Zdrój leží v Polsku nedaleko od našich hranic, z Náchoda je to tam opravdu jen pár minut autem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
30.10.2022 19:17
Je to trochu zahanbující, ale nikdy jsem v Polsku nebyla. Moc se mi Tvůj článek líbí. Sochu "fešáka" znám v malé obměně z Můstku v Praze. Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem její duplikát spatřila před jedním penzionem v obci Grünheide na východ od Berlína.
Margita Melegova
30.10.2022 18:46
Kdysi jsme tam jeli na prevanocni nakup z prace, lidi tolik ze jsem se nemela silu protlacit k obhlizeni, nakonec jsem koupila kos na drevo ke krbu, tam totiz nebyla tlacenice a tri plastove misky u vedlejsiho stanku, ani jsem nevedela ze je to lazenske mesto.
Marie Seitlová
30.10.2022 17:16
Díky za pěkný článek, nikdy jsem tam nebyla. Ale Polsko máme kousek, tak tam občas jedu.
Alena Velková
30.10.2022 16:26
Nikdy jsem tam nebyla, ale vypadá to moc pěkně. Ty deštníky mě dosstaly:-))
Marie Novotná
30.10.2022 16:02
Stolové hory jsem navštívila před lety se zájezdem. V Kudovy asi dvakrát při návštěvě Náchoda. Bylo tam moc hezky,ale takhle podrobně to nebylo. Díky za sdílení. Moc ráda jsem si zavzpomínala.
Naděžda Špásová
30.10.2022 13:59
PS. Vlaďko, díky za hvězdičky u mého článku, potěší to, ale ještě víc potěší pár slov.
Naděžda Špásová
30.10.2022 13:54
Podle fotek to tam je hezké. Kdo to tam má blízko, tak se to vyplatí.
Daniela Řeřichová
30.10.2022 13:34
Vlaďko, děkuji za precizně zpracovaný článek i fotografie, jak je u tebe zvykem. Toto lázeňské místo neznám a zdá se mi, že by se mi tam dle tvého popisu moc líbilo.
Marie Měchurová
30.10.2022 13:13
Vlaďko, děkuju za pozvánku do zajímavého místa v Polsku. Občas si tam taky vyrazíme, třeba do Polských Bedkyd nebo do krásných polských zahrad. Teď se připravujeme na zájezd do vánočního Krakova.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA