Marie Mechurová miluje turistiku. Všechny fotografie: Z archivu M. Měchurové
Marie Měchurová (74): Penze máme nízké, ale žijeme skromně, ušetříme na výlety, dovolené i na spoření vnoučatům
25. 10. 2022Nežehrá na drahotu, nenadává na vládu, nehroutila se z koronavirových restrikcí. Díky své buldočí povaze a nezlomnému optimismu totiž čtyřiasedmdesátiletá Marie Měchurová překonala mnohem náročnější období v životě - dlouhý čas bez zaměstnání a hlavně zhoubné onemocnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Zajícová
29.8.2024 18:20
Objevila jsem dnes tenhle rozhovor a hned mám radostný večer. Moc hezké vyprávění o jednom obyčejném a krásném životě.
Jindřich Berka
14.11.2022 13:33
Myslím si, že my důchodci pořád brečíme, že máme malé penze. Víte kolik je průměrný důchod a kolik je minimální mzda? Víme prd. Zapomněli jsme i kolik stojí děti. Máme se jak prasata v žitě. Dcera, která byla půl roku v Indii a měla na starosti slumy říká: "Běžte se tam podívat"!! Hlavně zdraví a spokojenost. Ty mají první a druhé u mě místo. Důchod je v dalším pořadí. Jindra
Hana Nová
12.11.2022 18:24
Něco mi zde nesedí. Silně pochybuji, že ačkoli mají " nízké penze" a žijí skromně, ušetří na výlety,dovolené a ještě spoří vnoučatům. Takže nejspíš tak nízké penze nemají...
Helena Přibilová
31.10.2022 19:46
Paní Marie, přeji Vám ještě mnoho spokojených let a také splnění všech Vašich přání.
Jitka Hašková
30.10.2022 13:23
Marie, jsi opravdu bezvadná ženská. Držím palce, ať ti to s manželem ještě dlouho vydrží ve zdraví.
Eliška Murasová
29.10.2022 21:57
Maruško, jsi úžasná ženská! Přeju tobě i Mirkovi dlouhou společnou cestu, ať vám to šlape a humor vás neopouští.
Blanka Lazarová
27.10.2022 18:20
Maruško i já se přidávám k těm, co ti fandí. Jste s Mirkem báječná dvojka a i když celou vaši rodinu neznám, tak si to myslím o vás všech. Přeji ať se vám daří i nadále a plní se vám vaše přání a sny. :-)
judita lišková
27.10.2022 03:51
Hezký příběh pozitivní ženy, která prožila život s hezkým i smutným a umí se leččemus postavit. Nenaříká, nekritizuje, bere věci tak jak jsou a hlavně na nic nerezignuje proto, že už je stará. Má určitě více síly k rešení problémů než mnohem mladší lidi. Článek je hodně inspirující , nejen pro nás starší...
Libuše Heulerová
26.10.2022 14:59
Maruško, díky za rozhovor plný optimizmu...Honzo, ty rozhovory jsou bezva nápad...
Zuzana Pivcová
26.10.2022 14:24
Takhle si dovolím označit smysluplný život. S radostmi i starostmi, které ale člověka nezdolají, naopak posílí. Většina "kritiků" a "rádců" by to asi zvládala stěží. Moc děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA