Marie Mechurová miluje turistiku. Všechny fotografie: Z archivu M. Měchurové
Marie Měchurová (74): Penze máme nízké, ale žijeme skromně, ušetříme na výlety, dovolené i na spoření vnoučatům
25. 10. 2022Nežehrá na drahotu, nenadává na vládu, nehroutila se z koronavirových restrikcí. Díky své buldočí povaze a nezlomnému optimismu totiž čtyřiasedmdesátiletá Marie Měchurová překonala mnohem náročnější období v životě - dlouhý čas bez zaměstnání a hlavně zhoubné onemocnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
25.10.2022 18:26
Moc pěkný rozhovor, také tvrdím, že s optimismem jde všechno líp. Hodně štěstí...
Jana Šenbergerová
25.10.2022 15:22
Děkuji za podnětný rozhovor s moudrou ženou. Jsem ráda, že potvrdila mé přesvědčení, že optimisté žijí déle. A pokud ne déle, tak určitě lépe než ti, kteří na všem hledají nejdřív to špatné. Vy, Maruško, zjevně na všem najdete dost dobrého, aby se vám s tím dobře žilo. Z celého srdce to přeji vám a všem, se kterými se o to umíte podělit. ♥
Zdenka Soukupová
25.10.2022 13:32
Maruško, potkala jsem Tě osobně v Řevnicích a jsem za to moc ráda. Líbí se mi Tvoje názory a postoj k životu a souhlasím s nimi. Hlavně se ze všeho nehroutit. Přeju hodně zdraví celé rodině. A ta Luční bouda určitě bude! Zdravím...☼
Dana Puchalská
25.10.2022 12:13
Maruško,článek jsem si přečetla s velkým zájmem. A držím palce,ať si i nadále můžeš plnit svoje nejen cestovatelské sny.
Eva Kopecká
25.10.2022 12:02
Milá paní, sympatický rozhovor a mně blízký způsob života. Přeji vše dobré.
Naděžda Špásová
25.10.2022 10:28
Marie, je vidět, že to máš v hlavě srovnané. Tu nemoc máme společnou, taky jsem si to před 13 lety prožila se vším všudy. Přeji tobě a tvé rodině ještě hodně společných let.
Marie Seitlová
25.10.2022 09:44
Maruško, jak jsem tě poznala, tak mohu také říci, že jsi optimistka, hned tě nic nevytočí a se vším si poradíš. S Mirkem jste správná dvojka a přeji vám zdraví, štěstí a zažít ještě spoustu krásných setkání s rodinou, přáteli. A také splnění tvého snu na Luční boudě.
Marie Měchurová
25.10.2022 09:42
Děkuju všem za milá psaná slova. Když mě pan Raška oslovil, váhala jsem. Včera jsem mu psala, že mám strach z komentářů. Dnes mi ukápla slzička. Jsem ráda, že Vás mám, a chtělo by to na jaře nějaké setkání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA