Všechny fotografie: Alena Tollarová
České středohoří laděné do podzimu
25. 10. 2022Na čtvrtek 20. října nám meteorologové předpověděli pěkný podzimní den. A protože při letošním houbovém šílenství jsme s manželem dost pěkných, i méně pěkných, dnů trávili pochůzkami po lese s nožíky v rukou, rozhodla jsem se po delší době pro výšlap o samotě ve středohorských kopečcích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
25.10.2022 18:13
Děkuji za zajímavý článek doplněný nádhernými fotografiemi. České středohoří je kouzelný kraj, kam se dá neustále vracet a pohled na něj se nikdy neomrzí.
Soňa Prachfeldová
25.10.2022 15:10
Alen, opět jsi mě potěšila fotkami z našeho krásného kraje. Děkuji. Až se budeš toulat kolem Milešovky, písni a dojedu na kole a dáme kafe třeba v Třebenicích:-)
Zdenka Soukupová
25.10.2022 13:58
Aleno, jako vždy. Hezký popis a nádherné fotky. Jsi prostě správná Turistka (to velké T je tam úmyslně). Díky... ☼
Alena Vávrová
25.10.2022 13:18
Alenko, samozřejmě, opět nic než obdiv k Tobě a Středohoří a jak si to užíváš - sama, samotinká, cestou i necestou a fotky jak malované. Díky.
Elena Valeriánová
25.10.2022 12:08
Tebe vystihuje jedna krátká věta: Mé srdce hoří pro Středohoří. A díky Tobě i jiná srdce, včetně toho mého, hoří pro Středohoří. Krásné fotky.
Marie Novotná
25.10.2022 10:38
Toulavou,máš ,toulavou. Jak já ti rozumím a děkuji. Zdá se mi že ten tvůj kraj je fantasticky kouzelný. Fotečky to dokazují.
Jan Zelenka
25.10.2022 09:40
Středohoří je mimořádný a magický kraj. Vzhledem k tomu, že oba rodiče pocházejí odtud, otec z Třebenic a matka z vedlejší Lkáně, poznal jsem už řadu těchto míst jako dítě. Když jsem se po 45 letech v Praze rozmýšlel, kam půjdu na závěr života, bylo to jasné. Nemám už bohužel takový elán a výdrž jako Alena, ale alespoň vylezu kousek nad město. Anebo vytáhnu auto. Ať ti to ještě dlouho vydrží, Aleno! Fotky jsou krásné.
Dana Puchalská
25.10.2022 08:38
Álo, děkuju za zajímavý článek se spoustou krásných fotek. A asi začnu věřit na náhody. Představ si, že na stolním kalendáři, který mám je na tenhle týden fotografie a článek právě o zřícenině hradu Skalka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA